Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha az ellenkező nem bőrében ébrednél fel csütörtök reggel?
Tegyük fel, hogy álmaid pasija/nője lennél.
A következő két dolgot nem tudod:
- miért történt veled ez
- meddig tart az állapot
Hogy miért pont csütörtök?
Csak.
Én masztival kezdenék, mert kíváncsi vagyok, hogy a fiúk orgazmusa mennyire intenzív egy csikló orgazmushoz képest.
Az ismerkedést is kipróbálnám, hogy valóban olyan nehéz-e vagy sem. De a szex kipróbálását sem vetném meg.
Valszeg szétposztolnám az összes létező platformot a csücsörítős, picsakidobós képekkel, aztán mikor begyűjtöttem egy pár marék kúrólájkot elmennék dolgozni, elfogadnám az ingyen kávékat és halk kacajokkal tűrném hogy mindenki nekem smúzoljon, csak hogy pár percig rá figyeljek. Apránként adagolnék némi többértelmű jelet, hogy biztosítsam neki azt a tudatot hogy bármi lehet, magamnak meg a hét további részére az ingyen kávét és tízórait.
Aztán hétvégére mennék mindenféle szórakozóhelyre ahol eljâtszanám ugyanezt amit a munkahelyemen és tök jól szórakoznék azon, ahogy a sok balek állja nekem a fogyasztásomat, úgy hogy nekem semmit se kell érte tennem.
Ezzel foglalkoznék, aztán persze habzó szájjal kérném ki magamnak a női jogaimat ha valaki meg merne bármiért is szólni.
Visszatérve munkahelyre, valszeg azokat akiket utálok gyorsan kirugatnák szexuális zaklatás miatt, közben meg kiakadnék ha bárki is megjegyzést merne tenni rám.
Szóval én élvezném, mert anyagilag jobban kifizetődő 😀
Hat remelem a puncihoz megfelelo iranyultsagu szexualis vagy is tarsul...
Mert ugye akkor azt lenne jo kiprobalni az ujdonsult puncival, hogy milyen egy szex a ferfival.
Amit most igy ferfi fejjel nemigen kivanok :) Tehat nem csak testcsere... annal kicsit tobb is kellene.
Vagy maradnak a csajok es leszbi leszek :)
Beteget jelentenék. Ha utána egy hónapig nem ennék, akkor se munkával tölteném ezt a lehetőséget.
Utána megkeresném azokat a hetero srácokat, akik anno bejöttek, de esélyem se volt náluk és... beszélgetnénk egy jót.
Utána meg bulikba járnék és annyit dugnék,amennyit csak tudok.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!