Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kipróbálnátok a consensual non-consent szexet (rape playt)?
10
Az is izgató számodra, ha azt képzeled el, hogy egy homoszexuális férfi megerőszakol téged análisan?
Itt az emberek összekeverik a szezont a fazonnal. Ha egy no beleegyezik a szexbe akkor ott már nem lehet erőszakot játszani.
Azzal keverik össze hogy egy férfi domináns, durván csinálja a dolgokat, az nekem is tetszik, de hogy erőszakot imitálni… majd megtudnátok ti azt….
Én pl magamról azért tudom hogy szeretem ha durva és domináns a férfi mert ez számomra a határozottság jele es mivel pl az apám egy agybeteg szerencsétlen f@sz, így rosszul vagyok egy férfitől ha bizonytalan vagy életképtelen…
Ezzel magyarázom
De hogy erőszakot akarjon átélni egy nő…. A gentle rape meg nem tudom hogy jön létre, hacsak nincs magánál az illető, vagy nem gyerek es nem tudja mit csinálnak vele…
Ha a kötözés is bele tartozik akkor igen, én pl szeretem
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!