Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, szerintetek is világszépe kategória ez a csaj?
Hát nézd, én elhiszem, hogy neked a némber öné, de nekem csak közepes... például a teste már túl nagy számomra, nem egy szép sportosan vékony nő.
Szóval kinek mi.
Szerintem nem túl szép, a teste nekem túl nagy, míg arcra egyszerűen nem szimpatikus (mondjuk hozzám eleve túl idősnek tűnik).
Például a néhai Audrey Hepburn köröket verne rá, még úgy is, hogy nekem nem tetszik a rövid haj, neki mégis jól áll:
A színésznőknél maradva Anya Taylor-Joy (26), Saoirse Ronan (28), Elizabeth Olsen (33), Emma Stone (33) vagy Natalie Domer (40) sokkal szebbek nála.
Most attól, hogy neked a zsánered és nerre vered ki, attól még nem lesz egy nő világszépe. A fenti nő az én szememben is messze áll attól hogy különösen szépnek nevezzem.
A szépség relatív, és változó az emberek ízlése. Én Kapásból tudnék mondani 30 embert ismerősök és híres nőkből akik szerintem simán kenterbe verik az általam definiált szépség alapján.
1990.Júniús.28.-án született. Ha letöltöd ezt a képet, láthatod az eredeti dátumot amikor készült. Számold ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!