Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szívessègből elvennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szívessègből elvennétek egy nő szüzességét?

Figyelt kérdés
Nem vonzódtok a nőhöz, nem tetszik külsőre de ismerősök vagytok
2023. jan. 8. 16:56
1 2 3
 11/29 érdeklődő35 ***** válasza:
38%
Volt egy netes ismerősöm, aki kimondottan aranyos, helyes lány volt, de valamiért nem jött össze neki sehogy se. Persze aki ismerősi köréből csak dugni akarta, olyannal nem akart kezdeni. Aztán egyszer amúgy poénból mondtam neki, hogy ha csak sz ismerősi körével van a gondja, akkor én szívesen segítek rajta. És kapott az alkalmon. Megbeszéltük, hogy ez csak szex! Bő negyed évig találkozgattunk, aztán mikor nekem kezdett egy komoly alakulni, akkor gondoltam ennyi. De sajnos neki több volt ez mint szex. Nagyon sajnáltam, mert tényleg aranyos lány volt, de nem volt meg a szikra a részemről....
2023. jan. 8. 17:58
 12/29 anonim ***** válasza:
Kétszer is! :D
2023. jan. 8. 18:19
 13/29 anonim ***** válasza:
Ha valamennyire szimpatikus lenne, akkor igen!
2023. jan. 8. 18:24
 14/29 anonim ***** válasza:
Az a gond h aki nem tetszik nem vonzó arra fel sem állna.
2023. jan. 8. 18:28
 15/29 anonim ***** válasza:
36%
Szivességből nem, de egy dugásért cserébe megtenném.
2023. jan. 8. 19:09
 16/29 anonim ***** válasza:
Már megtettem, nem azt mondom nem tenném meg újra, de nem volt nagy élmény, ugyan úgy figyeltem rá is mint előző partnerem csak érzelmileg nem volt semmi plusz az hiányzott.
2023. jan. 9. 13:21
 17/29 anonim ***** válasza:
Már volt ilyenben részem. Néhány alkalom lett belőle aztán már barátja lett. De azóta is jóba vagyunk és beszélünk.
2023. jan. 9. 15:04
 18/29 Jégszív ***** válasza:

Számomra két feltétele van:

1. Éppen nem vagyok senkivel szorosabb kapcsolatban,

2. Ne legyen extrém ronda! A "lyuk, lyuk, csak darázs ne legyen benne", ez nálam nem működik.

2023. jan. 16. 22:02
 19/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen segítenék bárkinek, aki nem parkban, erdőben, kocsiban, stb. helyen szeretné elveszíteni a szüzességét, hanem nyugodt körülmények között ágyban,a rossz élményeket elkerülve.
2023. jan. 24. 09:18
 20/29 anonim ***** válasza:
Én biztos,hogy elvennem a szüzességét bármelyik nőnek,ha szépen megker rá!
2023. jún. 2. 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!