Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebbe belemenne egy nő?
Figyelt kérdés
Adott egy 40-es évei végén járó nő. Nagyon jól néz ki a korához képest, évek óta elvált, gyerek is már nagykorú stb. Nekem nagyon tetszik. Ismerni nem ismerjük egymást max 1-2 távoli ismerősünk ha lehet. Ha felajánlanék neki egy nagyobb összeget 300-500 ezret egy éjszakára szerintetek belemenne?
Fiúk, lányok válasza is érdekelne. Főleg a lányok mit mondanának erre.
Átlagos 30-as pasas vagyok, tehát nem ilyen Jetiember, meg papi korú sem, akit a többség elhajtana.
2023. jan. 8. 12:21
1/22 anonim válasza:
Ez full baromság.
Inkább hjts rá!
2/22 anonim válasza:
Egy olyan nő aki dolgozik és van tartása nem fog semmitérő összegészért ilyet tenni. Mármint érted.. amit leírtál nem egy olyan összeg ami különösebben nagy lenne.
3/22 anonim válasza:
Alapjáraton sokkal több esélyed van, mint úgy ha fizetni akarsz.
4/22 anonim válasza:
Mármint kicsit félreérthetően írtam.. Szóval aki van tartása az valószínűleg nem megy bele, ha pedig hihetetlen összeget ajánlanál még akkor is lehet, hogy csak elgondolkodna rajta..
5/22 anonim válasza:
B@szik az ingyen is, ne gyerekeskedj már. Ebben a korban a legnagyobb a libidójuk! Udvarolj neki, hóditsd meg, azt b@szhatod, amennyit csak akarod!
6/22 anonim válasza:
Unatkozo recskazo kerdezot ki a fene veszen komolyan es miert?
7/22 A kérdező kommentje:
4
Hihetetlen összegből már más kaliberű nőket is el lehetne érni kb lehetne egy háremed
Meg kb 500 ezer Ft ehhez nem egy rossz összeg, tekintve, hogy egy Aletta Ocean olyan 1500 euróért vihető anál nélkül. Úgy hogy nagy név is az iparban.
2023. jan. 8. 12:30
9/22 anonim válasza:
Jó, csak Aletta ezt már leboxolta magában, de szerinted egy ilyen nőt mit fog érdekelni a te szaros pár százezer forintos?
10/22 anonim válasza:
Számomra kellenek érzelmek a szexhez szóval én nem mennék bele, de nem vagyunk egyformák. (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!