Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellű nők szeretitek, hogy nagy cicitek van?
Figyelt kérdés
Mit szerettek bennük?
Milyen fogásra?
Kézben tartva mennyire nehéz?
Van,amikor útban van?
2023. jan. 7. 19:36
1/15 anonim válasza:
Szeretem/semleges
Van amikor útban van.
2/15 anonim válasza:
Nem mondanam nagynak, nekem 75c
1. A formajat, azt hogy nem is kicsi de nem is nagy, teljesen megvagyok elegedve vele
2. Nem tudom ezt elmagyarazni
3. Egyaltalan nem az
4. Igen, de csak azert mivel nem hordok melltartot
3/15 anonim válasza:
Sokszor megbámulnak miatta, szóval nem mindig előny, de alapvetően szeretem őket
4/15 anonim válasza:
Én nem szeretem a nagymellű nőket. Azt gondolják hogy jobbak mint a kisebb mellű nők, vagy hogy bármivel is értékesebbek. Rájuk jellemző az hogy a testükkel próbálják felhívni a férfiak figyelmét, és ízléstelenül öltözködnek.
5/15 anonim válasza:
4es! Ne általánosíts, mert ez nagyon sok vékony csitrire is igaz lehet.
7/15 anonim válasza:
5ös Nem is csak erről van szó. Szerintem összességében butábbak is. Tudom ezért most megkapom, de én így tapasztaltam.
8/15 anonim válasza:
#4 Arról totál nem tehetek, hogy ha felveszek egy olyan felsőt mint egy kismellű, akkor nekem sokkal jobban kihangsúlyozza őket. Leszorítani azért csak nem fogom.
9/15 anonim válasza:
#8 Nem az a lényeg, hanem hogy ne pakold ki teljesen. Tudom hogy most szerinted általánosítani fogok, de nekem nincsenek jó tapasztalataim a nagymellű nőkkel.
10/15 anonim válasza:
#8 vagyok
Legnagyobb kipakolás nálam, hogy egy passzosabb felsőt veszek fel. De egyáltalán nem szokott kivágott lenni. Egy diszkrét V nyaknál sosem mélyebb. A méretéről meg nem tehetek, zsákban nem fogok miatta járni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!