Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségtelenül túlsúlyos vagyok?
110 kg vagyok 180 centimhez.
Testalkatom: [link]
39 éves férfi vagyok.
Kellene diétáznom szerintetek? Cukrom rendben van.
#10 az neked kockahas ?
Ebből is látszik milyen megszokott a kóros elhízott látvány Magyarországon.
Ha valaki duci, mint a kérdező, az már egyeseknek izmos, csak azért, mert vannak nagyobb bálnák is a strandon.
Sértődés ide vagy oda, a kérdező KÖVÉR.
Ja, hogy amúgy van egy halovány körvonala valami hasizomformának....az távol van a fittségtől.
A vállizomnak nyoma sincs, a cicikről annyit, hogy szoptatós nőknek fittebb, a karizmok megvannak ereszkedve, a pocak meg ott van és nem szexi.
Egyéb kérdés ?
#12 A válaszodból meg az látszik hogy fogalmad sincs miről beszélsz, de határozottan fogalmazol meg nagybetűket használsz, hátha meggyőzőereje lesz.
A testtömegindexe alapján legrosszabb esetben is elhízott, nem kórosan elhízott (az 35-től kezdődik), de ez azt feltételezi hogy kizárólag zsírból áll a súlytöbblete, az pedig akárhol húzzuk meg a határokat, valószínűtlen.
A "fittséget" pedig fogalmam sincs miért hoztad ide, mert senki nem nevezte a kérdezőt fittnek. Szóval még egyszer: csak azért mert valaki kövér/elhízott, azaz rendelkezik komoly zsírtöbblettel még lehet ezzel egyidejűleg izmos is. A legtöbb súlyemelő is jellemzően egyszerre izmos és kövér, vagy neked ők is egyszerűen "bálnák"?
13 nekem van fogalmam miről beszélek, de te hülye vagy
és valszeg kövér is
puszi, velem befejezted
17 háháhá, erről van szó !!
na erre varrjál gombot, dagi 13as xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!