Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjátok ha valakivel rossz volt a szex?
Kifejethetem, ha ekkora hiszti van ebből :D
Általában már előre leszűröm ki az aki kevés számomra, tehát arra nem mondom, hogy rossz a szex akivel nem passzolunk, ezt előre le szoktuk tisztázni.
Nem tetszik, ha a lány fadarab, persze más, ha kötözés, vagy bizonyos dolgok miatt kevésbé tud "aktív" lenni.
Eléggé telt csajokkal szexeltem és az önbizalom sajnos nincs általában a helyén, hiába izgat a teste és vágyom rá úgy amilyen. Na a mell takargatás, nem levetkőzős körös dolgok szintén sokat eltudnak venni az élményből. Jobb szeretem a felszabadult szexet, ahol ki lehet élvezni egymás társaságát és az előjáték nem olyan, mint a viccben, hogy "félóra könyörgés".
Szerencsére még nem fogtam ki ilyet élőben, de beszélgetés során futottam bele ilyenbe. Előadja milyen perverz dolgok izgatják, aztán közben 0 tapasztalat és félős nyuszika, aki nem is mer semmit megélni...
Ha nem tud szex közben kommunikálni abból is lehetnek bajok és tönkreteheti az egészet, még akkor is, ha azért figyelek a visszajelzésekre.
3 dologtól:
Partner
Külső tényező
Saját magad
1. nincs rádhangolódva, más jár a fejében, nem passzoltok
2. nem megfelelő az ágy a szoba a hőmérséklet sír a gyerek szomszédban fúrnak anyós hallgatózik
3. problémák gyötörnek fáradt vagy, éhes vagy, nem vagy ráhangolódva, kényszerből elvárásból csinálod, olyat csinálsz amihez nincs kedv, vagy nem csinálnak olyat ami igazán jó lenne neked.
Az 1 és 3 igazán ugyanaz lehet a partner és a saját szempontodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!