Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon igaz amit az "incelek"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igaz amit az "incelek" állítanak, hogy a szexuális forradalom előtt minden férfinak jutott nő, most meg csak kevésnek jut?

Figyelt kérdés
Az elképzelésük szerint néhány férfi nagyon sok nőt megkaphat, a többség viszont vegetál nő nélkül.

2023. jan. 6. 13:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
#10 Nem azt mondtam hogy SOHA nem talál, hanem azt,hogy MINDIG fog aki szép,ergo aki ronda az nem fog MINDIG. Így már érthető?
2023. jan. 7. 00:43
 12/20 anonim ***** válasza:
A jó csajoknak miért lenne másabb? Sokan panaszkodtak nekem barátok, kollegák hogy sokan csak a testüket nézik de aki nekik kellene ő nem törődik velük. Kérdező.. "régebben.." Mikor régebben? És milyen környezetben? XIX. századi kisfaluban lehet hogy egy hasonló társadalmi rétegű pár hamar összekerült de a vagyon miatt. Tehát volt nője a pasinak ott volt a felesége de a kutyát nem érdekelte hogy összeillenek-e vagy sem. Aki megtehette és utazhatott talán félre..hatott, de nem mindenki tehette meg.
2023. jan. 7. 07:11
 13/20 anonim ***** válasza:
38%

"a szexuális forradalom előtt minden férfinak jutott nő"

Ilyet mi sosem mondtunk. Csak azt, hogy nagysagrendekkel tobb ferfinek jutott no, mint most.

38F incel

2023. jan. 7. 08:07
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
A kereskedelmi média elterjedése és ez a szabadosság ami 60-as években kezdődött rontja a személyiségfejlődést.
2023. jan. 7. 09:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Az eredeti kérdésre válaszolva, szerintem arra szoktak gondolni, hogy régen elvárás volt, hogy aki a megfelelő korban van, az megházasodjon. Ha nem talált magának, akkor a család összehozta neki a dolgot. Tehát mondhatni, hogy a legtöbb embernek volt párja.

Csak azt felejtik el szerintem, hogy ott sem az volt, hogy csóró, csúnya Pistike megkapta a polgármester legszebb lányát. Ott is bizony azzal kellett beérni, aki találtak és nem tudtak válogatni a nők között abban a korban sem. A szegény ember legszebb lányát, bizony odaadták a ronda, vén, gazdag özvegyeknek!

Szóval szerintem ez is csak egy kifogás, amivel mentegetik magukat, holott semmivel nem lennének előrébb. Ugyanis, ha beérnék olyan nővel, aki hozzájuk hasonló, akkor nem lennének egyedül. Nagyon sok magányos nő van, aki ugyanúgy gondolkodik, hogy nem kell senkinek sem, a különbség csak az, hogy a nők nem nyavalyognak folyton. A pasik csak a farkuk miatt ilyen szánalmasak.

2023. jan. 7. 09:40
 16/20 anonim ***** válasza:
25%

"szerintem arra szoktak gondolni, hogy régen elvárás volt, hogy aki a megfelelő korban van, az megházasodjon."

A fogyasztói kapitalizmusban ezen házasságoknak legkésőbb vége is szakad mire a gyermekek sínen vannak, de nagyon sok esetben inkább előbb. A nők bizonyos értelemben elférfiasodnak, a férfiak pedig elnőiesednek. Felborult a szakrális rend, már falun is városias életmódot élnek az emberek.

2023. jan. 7. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
Először a királyokat fejezték le a háttérhatalom emberei,aztán a vallást és most a családot. Válás,abortusz,Szodomita himpellérek, zoofília. Ez a háttérhatalom célja kiírtani q fehér férfiakat aztán a fehér fajt
2023. jan. 8. 16:03
 18/20 anonim ***** válasza:
17, pffffff... inkább fejezzenek le, minthogy lobotómiát hajtsanak végre rajtam...
2023. jan. 8. 17:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Az itt gyakran megjelenő kérdések száma alapján én is úgy ítélem meg, hogy rohamosan növekvő tendencia azoknak a száma, akik nem találnak maguknak párt. Ez szerintem már a második világháboró óta így van, amíg nemjön valami újabb forradalom, vagy ki nem hal az emberiség.
2023. jún. 4. 15:05
 20/20 anonim ***** válasza:

19, ha egy olyan felületből indulsz ki aminél

1. nincs régi mintád, tehát nem tudod a múlttal összehasonlítani,

2. Az emberek akkor fordulnak a platformhoz, ha problémájuk van, azaz nincs kontrollcsoportunk, mintha egy válóperes ügyvéd akarná megítélni a válások számát abból, hogy hányan fordulnak hozzá válási üggyel:D

3. Anoním oldal végtelen újraregisztrálási lehetőséggel, trackelhetetlen aktivitású kérdezőkkel.

Szóval a lehető legrosszabb dolog ebből az oldalból kiindulni:D

2023. jún. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!