Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is illetlenség szexnél, ami történt?
41
Én megvártam volna a csókot. Kóstolja csak meg ő is a saját piszkát. :)
Nekem soha nem fordult meg a fejemben, hogy valakit zavarna a szájbaélvezés. Volt egy kapcsolatom, ahol a nő nem szerette, és megkért, hogy szóljak előtte, a többiek szerették.
Emiatt a fickó nem bűnös, nem paraszt. Hasonlóan néhány korábbi kommentelőhöz (és lepontozott) nálam is az, amikor a szex már megjelenik a kapcsolatban, már valamilyen vizalmat, érzelmeket feltételez a másik iránt.
Hogy a fiú kérdez, vagy a nő mondja proaktívan oly mondegy.
"Ismerkedés" közben cummantani, aztán itt az interneten csodálkozni nálam sokkal elitélendőbb, mint az orális szex előtti szóbeli szerződés elmaradása.
Ez egy igazi gyökér paraszt volt.
Nekem volt olyan partnerem aki elmondta, hogy ő öklendezik tőle. Ennyi, akkor nem és kész, nem kell erőlteti.
Pláne ráfogja a fejedet meg még gúnyos bunkó megjegyzéseket is tesz.
De a legtöbb pasi ilyen, s**rba se nézi a nőket, pláne akkor nem ha csak dugásról van szó. 1x megdugja és akár már aznap mással van, hogyha pl délelőtt dugtak.
Örömkönnyeket csal a szemembe a tudat, hogy milyen sok gavallér, tisztelettudó, előzékeny, empatikus és kommunikációkirály fórumozó van itt. Tökéletes szeretők.
Csodálkozom, hogy ez mellett ennyi análmániás seggnyaló fatokméregető van. Érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!