Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megunt a baratom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megunt a baratom?

Figyelt kérdés

4 eve vagyunk egyutt, karacsonykor talalkoztunk utoljara. Irt egy olyat hogy tetszenek neki a szexi fehernemuk, vehetnek. (Mert kuldtem neki egyben kepet)

Eddig mondta hogy jol allnak amik vannak, de o jobban szereti levenni, most pedig ugye azt mondta hogy vehetnek olyasmiket mint ami a kepen volt rajtam.

Megunhatott?

2023. jan. 5. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Csak a pasikat beindítja

2023. jan. 5. 10:37
 2/12 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet biztosra mondani.

Nőként én inkább azt mondanám, hogy újdonságra vágyik. Ha nagyon aggaszt/foglalkoztat a dolog akkor egy négy éves kapcsolatban nyugodtan kérdezz rá, mert csak ő tud erre válaszolni.

2023. jan. 5. 10:38
 3/12 anonim ***** válasza:
nem téged unt meg, csak szeretne egy kis izgalmas újdonságot belevinni, ennyi.
2023. jan. 5. 10:59
 4/12 anonim ***** válasza:
58%

Jó a változatosság, szexi a fehérnemű, beindít.

Ez inkább szex kapcsolatnak tűnik.

2023. jan. 5. 11:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van eszed fogod magad és beöltözl neki. Tanga, combfix, ilyesmi. Hagyod, hogy mindent levegyen, kivéve a tangát. Mikor kellően felizgattad, közlöd, hogy a tangát nem veheti le, csak félrehúzhatja, és úgy rakjon meg hátúlról. Ha ezek után sem keres, akkor vedd fel a kapcsolatot velem!
2023. jan. 5. 11:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Tobbszor is beoltoztem neki, de mindig levette egybol… ezert nem ertem most 2 het utan ezt a nagy valtozast
2023. jan. 5. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nekem beöltöznél, még fizetnék is érte! Komolyan!
2023. jan. 5. 11:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Hmm.. Bármi lehet. Talán feleslegesen kombinálsz, csak újdonságot szeretne vinni a szexbe mindkettőtök érdekében.

Talán így szexelt a változás előtt más nővel, akire azóta is áll neki, ezért kéri ezt tőled is.

2023. jan. 5. 11:41
 9/12 anonim ***** válasza:

"Tobbszor is beoltoztem neki, de mindig levette egybol… ezert nem ertem most 2 het utan ezt a nagy valtozast"

a beöltözés olyan, mint az ajándékon a csomagolás. vonzó, csábító, ráhangol, de aztán gyorsan lekerül.

2023. jan. 5. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak vágyik egy kis izgi látványra. Engem is feldobna. Nem kell ezt túlgondolni.
2023. jan. 5. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!