Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt a baratom?
4 eve vagyunk egyutt, karacsonykor talalkoztunk utoljara. Irt egy olyat hogy tetszenek neki a szexi fehernemuk, vehetnek. (Mert kuldtem neki egyben kepet)
Eddig mondta hogy jol allnak amik vannak, de o jobban szereti levenni, most pedig ugye azt mondta hogy vehetnek olyasmiket mint ami a kepen volt rajtam.
Megunhatott?
Ennyiből nem lehet biztosra mondani.
Nőként én inkább azt mondanám, hogy újdonságra vágyik. Ha nagyon aggaszt/foglalkoztat a dolog akkor egy négy éves kapcsolatban nyugodtan kérdezz rá, mert csak ő tud erre válaszolni.
Jó a változatosság, szexi a fehérnemű, beindít.
Ez inkább szex kapcsolatnak tűnik.
Hmm.. Bármi lehet. Talán feleslegesen kombinálsz, csak újdonságot szeretne vinni a szexbe mindkettőtök érdekében.
Talán így szexelt a változás előtt más nővel, akire azóta is áll neki, ezért kéri ezt tőled is.
"Tobbszor is beoltoztem neki, de mindig levette egybol… ezert nem ertem most 2 het utan ezt a nagy valtozast"
a beöltözés olyan, mint az ajándékon a csomagolás. vonzó, csábító, ráhangol, de aztán gyorsan lekerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!