Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyitottak már rátok szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottak már rátok szex közben?

Figyelt kérdés
De nem csak simán, takaró alatt, hanem pl kutyapózban ráhajolva a csajra keményen dugtatok és látszott premier plánban az egész herezacskó, punci?

2023. jan. 4. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Többször is.
2023. jan. 4. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen
2023. jan. 4. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
nem
2023. jan. 4. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen. Missziben dugtunk, anyám nyitott be. Aztán gyorsan kiszaladt.

F

2023. jan. 4. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Igen előfordult. Anyum meg az öcsém. Mikor anyum jött be a barátomon lovagoltam. A srácnak háttal, az ajtóval totál szembe. Eléggé meglepődött. Én is mert a barátom nem vett észre az egészből semmit és dolgozott alúlról tovább. Mikor az öcsém jött be meg épp masztiztam hanyadtfekve két nagy vibrivel. Nem lattam mikor jött be csak mas hogy ott áll a szobám ajtajában. 26L
2023. jan. 4. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. jan. 4. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyszer anyum, akkor épp barátom előtt térdeltem, elég félreérthetetlen módon.

Egyszer pedig hugom nyitott ránk lovagló pózban

2023. jan. 4. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Kinyilt a buszajto
2023. jan. 4. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen előfordult. Meg én is már másokra. Szoktam kopogni, de nem is tudtam hogy ott vannak. 19L
2023. jan. 4. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, egy délután átmentem filmezni, és közben egymásnak estünk. Aztán hirtelen pasi anyja és nagyanyja nyitott be, kopogás nélkül. Akkor találkoztam először a kedves nagyival...
2023. jan. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!