Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok szex, vagy fürdés közben?
Igen.
Szexeltünk, s nagymama benyitott.
Gyors abba hagytuk, s úgy tettünk mint akik alszanak.
Másik alkalommal másik párommal szexeltünk, s gyerek jött be éjjel megébredt.
Gyors abbahagytunk, anyuka magára kapva valamit visszaaltatta....
Üzletvezető vagyok. Irodában dugtam egy csajt, egy alkalmazottat, amikor bejott egy masik kollegina :D Ranknyitott. Elnézést kért és mint h ami sem tortent volna kiment :D Aztan mikor vegeztem acsajjal és elemntem felhuztama nadragom és behivtam a az irodaba a csajt aki meglattott, megkérdeztem tole, ugye tudja mi lesz, ha eljár a szája? Azt mondta, hogy nincs ilyen szándéka, ő amúgy sem látott semmit. Havi fizeteset megemeltem picit zsebbol + kovetkezo havi beosztasa ugy lett ahogy kérte szuneteit meghosszabbitottam (kovetkezo honapban csak) amiért igy állt hozzá(nk).
Helyes csajozógép vagyok, én barhol megdugok bárkit . Töbször kaptak mar rajta. :D De ennyi izgalom kell az életbe.
Azért ez komoly. Szex és fürdés egy kérdésben. Neked aztán prűd gyerekkorod lehetett.
Na jó, hogy a kérdésre válaszoljak. Anyós egyszer benyitott, amikor délután szexeltünk.
Anyuka, most nem érünk rá. - mondtam neki és kiment.
Egykori barátnőm épp szájjal kényeztetett (voltunk mind a ketten 18 évesek), mikor anyám benyitott a szobámba, hogy letegyen nekünk egy tányér friss, meleg pogácsát.
...igen, épp ekkor okoztam gyerekzsivajt a lány szájában. De olyan fröccsenőset, hogy alig bírta nyelni, és minden csupa...tej lett úgy az arcán, meg az én hasamon.
Anyuka szótlanul kiment. A pogácsákkal együtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!