Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek tetszik a nagyobb kisajkas punci( saláta) annak mi az ami tetszik benne?
Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 23:00
1/15 anonim válasza:
Az hogy punci. Mi olyan hihetetlen abban hogy az épeszű pasiknak tök mindegy hogy milyen sunád van ha élénk rakod.
Ezen a problémán agonizálni kb ugyanaz mintha azon lennél kiakadva hogy milyen alakú a fülcimpád
3/15 anonim válasza:
Én szeretek kívül játszani vele és simogatásra és a kukimnak is puha és az jó érzés.
5/15 anonim válasza:
Nehéz konkretizálni, hogy pontosan mi szép benne vagy mi tetszik. Szerintem a punci önmagában szép tud lenni függetlenül attól, hogy most épp baba vagy salátás. Felesleges ennyit aggodalmaskodni rajta.
6/15 Noren1989 válasza:
Az, h belelóg a szàmba, ha nyalom. Amúgymeg rejtve tartja a hüvely bejàratàt, olyan, mintha én lennék Indiana Jones, mikor behatolok.
Plusz az esetek bő 90%àban atomérzékeny, de teljes felületen. Gondold el, még ott is megkülönböztethetsz erogén zónàkat, a salin belül...
7/15 anonim válasza:
Ha széthajtod, olyan mint a csigatalp. Jó nyalni, szopogatni, játszani vele.
8/15 anonim válasza:
valahogy olyan obszcén mód izgató látványt nyújt. hogy nem csak egy csíkot/nyílást látsz, hanem kicsit extrás a látvány.
9/15 anonim válasza:
Logikusan a férfiak ugy vannak beállítva hogy szinte bárkivel szexelni akarjanak széppel, csunyával, öreggel fiatalal, puncitól fűggetlenűl. Szóval a férfiaknak, kb bármilyen punci tetszik. Képzeljűk el, ha a férfiak ugyan ugy válogatnának szexpartnerek között ahogy a nők. Akkor kb fél-egy millió évvel ezelőtt kihalt volna az emberiség, vagy max néhány 10 ezer ember boklászna a földön, ha egyáltalan életben tudnának maradni a vadálatok között.
10/15 anonim válasza:
Ezzel azt akarod mondani, hogy te és az elbszott kanos fajtád felelős a túlnépesedésért? Én a helyedben nem lennék erre olyan büszke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!