Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Örülnétek, ha lenne ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek, ha lenne ilyen szolgáltatás Magyarországon is?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 3. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, nem tartozom a Gyakorikérdések elitjéhez, hogy lenne felesleges fél millió forintom arra, hogy valaki ölelgessen.

Régebben eszembe jutott egyébként ilyesmi amikor nagyon magányos voltam, de igazából arra a következtetésre jutottam, hogy ettől még nem lennék kevésbé magányos.

2023. jan. 3. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Vajon mennyire lehet valaki nyomorult, ha még ezt is csak pénzért tudja megkapni...?
2023. jan. 3. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:

(Szinte) Bármelyik prosti is megcsinálja ezt neked, ha kifizetsz neki 7-8X 1 órát. Ami messze nincs 500.000 de még csak 300.000 sem. Valamivel az alatt van… (lenne)

Sőt, valószínűleg ebben sok olyan nő is benne lenne, aki amúgy pénzért nem lenne hajlandó szexelni, ha nem vagy nagyon creepy.

2023. jan. 3. 22:52
 4/6 anonim válasza:

Ezt bármelyik szingli női ismerősöd, munkatàrsad megtennè akár 10ezer Ftért is, mivel ez nem szexuàlis szolgàltatàs.

Szánalmas, hogy van, aki ezèrt az üres hazug érzésért képes kiadni fél millio ftot. Az ölelés csak akkor ér valamit, ha őszinte szeretetből jön.

2023. jan. 3. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a mém is mondja: "I don't want to live on this planet anymore".
2023. jan. 3. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Megérett az emberiség a pusztulásra
2023. ápr. 9. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!