Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki küldött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki küldött itt másnak képet a melléről vagy a puncijárol? Ha igen akkor melyikről?

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 11:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
62%

"Én is többször buktattam le lányt hogy kamu a kép"

Ugyanez jellemző rátok is akik elhitetitek velünk, hogy ti "dögös lezbi csajok" vagytok, nem minth bajom lenne a leszbikusokkal, mert nincs bajom, de azért ti is próbáltok netről lopott fotókkal hülyíteni a másikat, rosszabb esetben visszaéltek mások fotójával.

Na tudod, ez a legalja, amit a ti fajtátok csinál! :)

Ne hidd azt hogy mi olyan lükék vagyunk, hogy full ismeretleneknek mutogatjuk magunkat, akikről azt se tudjuk kik is ők igazából, mert aki olyan fotókat küld és magát "lánynak" vallja, nem biztos hogy "lány" :)

Pláne úgy, ha a fotókat erőszakkal követeli. ;)

21L

2023. jan. 2. 15:59
 22/22 anonim ***** válasza:
59%

Volt lány, akitől kaptam kamu képet és volt, akitől igazit önmagáról. Ez utóbbi esetben egy folyamat, vagy ahogy korábban már megválaszolták itt, egy "ráhangolódás" eredménye volt.

Egy (szerencsés) férfi.

2023. jan. 2. 19:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!