Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki küldött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki küldött itt másnak képet a melléről vagy a puncijárol? Ha igen akkor melyikről?

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 11:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem régebben már küldtek. 30/F
2023. jan. 2. 13:32
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

Ez a netről lopott kép küldése a legalja. Akkor vagy ne küldjön az illető,vagy küldjön magáról.

Én is többször buktattam le lányt hogy kamu a kép,és onnan meg is szakadt az ismerkedés,mert a bizalom is odalett amit megelőlegeztem.

2023. jan. 2. 13:36
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Aki a netről küld képet az a legritkább esetben lány.

Nem vesztettél sokat, hacsak nem jön be a virsliparty. Nem a szilveszterire gondolok...

2023. jan. 2. 13:39
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
Legalja? Az a legalja, hogy a második üzi után már képet kértek. Azt tudnotok kell, hogy az ilyen képkéregetők 99% ban netes képet kapnak. Mondjuk én legalább olyat küldök, aki hasonlít rám, de sajátot sosem küldenék.
2023. jan. 2. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:
32%

Nem írok privit senkinek. De nekem csajok küldjetek lécci intim képeket!

Megmondom őszintén, rejszoláshoz kellene.

2023. jan. 2. 13:51
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

#14 Ne álltalánosíts,én sose kérek csak ha előtte küldök. És sose meztelent kérek hanem normált,de még azt is kamut küldenek sokan…..

És ha kéri valaki hogy küldj? Akkor mi van? Kötelező? Nem. Akkor kamu kép helyett mondd meg hogy bocs de nem 🤷🏼‍♂️

2023. jan. 2. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Mindenről. Volt pár kepcserés beszélgetés, maszti mielőtt találkoztunk. Negyvenes ötvenes ferfiakkal keveredtem beszélgetésekbe pár fiatal-idősebb szex témában egy egy kommentem után. Aki nagyon szimpatikusan kommunikált napokig (😁🥰-Volt akivel szinte 0-24ben 🥰,mert annyira egymásra hangolódtunk) velük volt kepcsere. Fokozatosan élérve a ruhastol a teljes meztelen fotókig,majd a személyes találkozóig.

21L

2023. jan. 2. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Ide, meztelen képet mellemről és a "nőiességemről"???

Na soha, ha agyonvernének se küldenék, hiszen itt mindenki annak nevezi magát, akinek akarja, nem tudhatni ki bújik a felhasználónév mögött!

Sok az olyan kiéhezett nyálcsorgató pasas akik magukat "lezbi csajnak" nevezik és próbálnak tőlem képet kérni.

Na de én sem vagyok hülye, azonnal kiszűröm én hogy ki is itt a kamu.

Páromnak sem küldenék képet, ha van alkalom amikor megtekinthet ruha nélkül a való életben!

Soha nem küldenék online magamról nude fotókat, sokan nem gondolnak bele, milyen veszélyeket rejt az internet!

28N

2023. jan. 2. 15:40
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

#17 vagyok:)

Ajjajj kedves privát üzenetet küldők ,van ám gond a szövegértéssel! Kb 25ből 22,egyből azzal jön, hogy akkor küldök meztelen képet neki is?

Ezt hol olvastátok,hogy csak úgy aki bárki rámìrt,hogy küldj meztelen képet,annak küldtem is???

A lényeget nem értelmezitek???

Ezeket a képcseréket hosszas,napokig tartó szimpatikus, izgalmas, izgató beszélgetés előzte meg!!!

2023. jan. 2. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:

ma 13:51

Akkor megmondom neked öcsisajt, hogy netes fotókra recskázz, ne az enyémre!

2023. jan. 2. 15:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!