Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác aki élvezné ha a szeme láttára kefélnék meg a barátnőjét?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 20:41
11/35 anonim válasza:
Persze! Haverjaim rendszeresen dugják előttem a nőmet egy egy piásabb buliba nálunk. Havi 2-3 ilyen biztos van. Izgató nekünk
12/35 anonim válasza:
Én nagyon vágyom arra, hogy hármasozzak a feleségemmel 2F 1L felállásban, de tőlem kettesben is lehetne és szeretkezhetne mással :)
Előző házasságomban cirka két évig heti egy- egy alkalommal szuperül működött a hármas szex. Erről meséltem a feleségemnek is, szóval tud mindent az előéletemről és a vágyaimról.
Erről a dologról beszélgettünk is sokat, sőt, néha szex közben fantáziálunk is róla, de a valóságban a feleségem nem akar belemenni, szóval nem könnyű "préda", csak olyannak való ez a szitu, aki szereti az udvarlással járó izgalmakat és kockázatokat.
13/35 anonim válasza:
Láttam a csajomat ahogy egyszerre 2 méretes f@szon élvezkedik. Akkor döntöttem el, hogy ez a nő kell nekem. Meg is lett. Azóta kapott jó pár új f@szt amit előttem rendezett le jó asszony módjára
14/35 anonim válasza:
Nagyon élvezném egyszer, főleg ha egy közeli ismerős csinálná
16/35 anonim válasza:
Az én csajom nem megy el idáig, de azt szereti ha a meztelen fotóit másoknak megmutathatja.
17/35 anonim válasza:
Hmmmm igen nagyon izgatna.Azt se bánnám ha többen egyszerre.Jó mocskosan,keményen használják a testèt.
19/35 anonim válasza:
Igen, de nem szimplán cuckoldban. Többesben nagyon izgatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!