Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet buta kérdés, de a pénisz ki egyenesedik a hüvelyben?
Nekem balra görbül, elég nagymértékben. Mármint furcsa mert látványosnak nem látványos a görbület, minimálisan látszik… De ha balról teszem mellé a vonalzót, akkor 15.5 cm, ha jobbról akkor 16.8.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy amikor beteszem a hüvelybe, akkor ez valamennyire kiegyenesedik és így hosszabb lesz vagy nem?
Hagy már abba az offolást b@zdmeg! Ki a lof@szt érdekel szerinted, hogy szoktad méregetni a pötsödet? Azt sem tudjuk, hogy ki vagy! Ez egy anonim oldal…
A kérdéshez meg semmi köze annak, hogy te szoktad e méregetni, vagy sem, illetve hogy mit gondolsz azokról akik méregetik.
Minek írtad le, hogy te nem méregeted?! Tapsot vársz ezért?
Gratulálok, te aztán nagyon belevaló, magas önbizalommal rendelkező pasi vagy, hogy nem méregeted! 👏🏻👏🏻👏🏻Biztos pont azért van szükséged anonim emberek megerősítésére, mert akkora az önbizalmad!
Tiszta tesztoszteron, tiszta magabiztosság, tiszta férfi! Kiáll maga mellet és biztos a barátnője mellet is ha lesz! Eszem ágába nem jutni lealacsonyítani. Örülnék ha olyan lennék mint te. :c
Én nyuszi vagyok igen. Bárcsak olyan nagy és erős oroszlán lennék mint te. Irigyelem a lányt akinek ilyen párja lesz. Kérdés ki lesz a nyertes? Tik-tak.
Bro, döntsd már el,hogy melyik oldalra dőlnek az ékezeteid,ez így olyan igénytelen.
Ennyi hulye luzert
Itt mindenki hulye
Még szerencse h te meghozod a fényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!