Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet buta kérdés, de a pénisz ki egyenesedik a hüvelyben?
Nekem balra görbül, elég nagymértékben. Mármint furcsa mert látványosnak nem látványos a görbület, minimálisan látszik… De ha balról teszem mellé a vonalzót, akkor 15.5 cm, ha jobbról akkor 16.8.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy amikor beteszem a hüvelybe, akkor ez valamennyire kiegyenesedik és így hosszabb lesz vagy nem?
Hűbammeg….
Tényleg ennyire visszafejlődött a pasik agya?
Nincs is annál jobb és épületesebb elfoglaltság, mint vonalzóval méregetni, meg vízszintezni a farkatokat.
Kiábrándító ez az oldal.
Minimálisan kiegyenesedik igen, de messze nem teljesen.
#1.
Engem az off válaszok sokkal jobban idegesítenek mint ezek a kérdések… Ha nem tetszik, akkor rajta kattints tovább. De ha már írsz valamit és ha mindenképpen offolni is szeretnél, akkor emellett vedd már a fáradságot hogy a kérdésre is válaszolsz!
Én is erre tudok gondolni,nekem is enyhe balkanyar van benne, és szintén jobb kezes vagyok :D na és persze 9-10 magányos év :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!