Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell zuhany alatt sexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell zuhany alatt sexelni?

Figyelt kérdés

Régòta izgat de egy ideig nem volt kivel kipròbàlni aztàn meg nem volt hol. Jò lenne de nem akaron elbénàzni.

Kérlek szépen adnàtok tippeket aki màr tapasztalt?

Egy fiatal làny

2022. dec. 31. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

Mi úgy csináltuk, hogy a barátnőmet nekinyomtam szemből az üvegfalnak és felhúztam az egyik lábát és hátulról hatoltam be miközben Csurgott ránk a víz és belecsókoltam a nyakába, illetve mikor elsültem akkor bele is sikerült harapni a nyakába amitől ő is összerándult de elmondása szerint jó értelemben vett összerezzenés volt.

Emlékszem annyira feltüzelt a viszonylag gyors orgazmus hogy kicsit előre nyúlva simogattam a punciját, miközben a másik kezemmel a tarkóját fogtam, és amint újra merev lettem megint szexeltünk.

Szerintem jó egy órát szórakoztunk így a víz alatt. Rengeteg vizet pazaroltunk.

2022. dec. 31. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Sztem is jól nez ki kívülről egy filmben de amúgy veszélyes
2022. dec. 31. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!