Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti a kettő közül melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
1/ Egy tökéletes külsejű lányt,akivel nem túl izgalmas a szex. Egy két póz csak,egy menet csak.
Kevés orál szex, vagy egyáltalán nincs. De a látványával kárpótolna mindenért.😍
2/ Egy kevésbé tökéletes megjelenésű lányt,akivel mindent ki tudsz próbálni.Órákig állna rá a farkad,5 menet egymás után,olyan a kisugárzása.
Popsi,szájbaélvezés minden van.😋
Komoly kapcsolat lenne a cél,és én vagyok a fiú.
2022. dec. 31. 06:41
11/24 anonim válasza:
Nem tudom, nekem fura így ez a kérdés, eleve nem látnám annyira szépnek, ha csak a másodiknak tökéletes a kisugárzása, ez a kettő totál összefügg. Ráadásul ki is lett emelve hogy az első szexuálisan befeszültebb, főleg ha a kisugárzásán is látszik, ha ezt tudom pláne nem hiszem hogy őt látnám szebbnek. Bár engem soha nem az ilyen idealizált modellszerűségek érdekeltek.
12/24 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam akkor. Az 1/ baba arcú fiatalabb is, a 2 nem olyan szép arcú inkább átlagos. Jó csaj ő is ettől meg. A 2/lánnyal voltam elősször. Viszont ha az 1/jobban megfogott volna nem gondolnék a 2/ lányra újra.
2022. dec. 31. 08:47
13/24 anonim válasza:
Nekem mindkettő volt. A második a feleségem, életem legnagyobb tanulsága hogy nem feltétlenül a legszebb csajokkal a elgjobb szexelni.
14/24 anonim válasza:
Èn a 2. szavaznèk, vàlasztanàm
16/24 anonim válasza:
Hát én már ejtettem ismerkedési szakaszba az 1. kategóriába tartozó lányt. Viszont azért van egy szint amilyen külső alatt kapcsolatot se kezdenék, hiába jó a szex, mert később az megingathatná a monogámiámat, amit meg elvből nem rúgnék fel, így magamat kínoznám. Úgyhogy ha a 2. azért van annyira szép amit én egy alapnak tartok (nem szépségkirálynőre kell gondolni) akkor a 2. 32/F
17/24 anonim válasza:
jellem leírás alapján 1. hát most hogy nem olyan kreatív a szexben, az javulhat
18/24 anonim válasza:
Nekem az asszony nem tökéletes, de legalább unalmas vele a szex.
Szóval a második variáció nekem már főnyeremény lenne.
19/24 anonim válasza:
A szex csak egy kis része az életnek, az elsőt venném feleségül.
20/24 anonim válasza:
Most akkor egyszerre két csajt hülyítesz és azon megy a dilemma, hogy melyiket dobd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!