Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, voltatok már olyan nővel, aki az a csendes, visszafogott típus, az ágyban viszont már nem ilyen és nagyon jó vele?
Ugye hallani néha ezt a sztereotípiát, hogy a visszafogottabb, csendesebb nők az ágyban sokkal jobbak tudnak lenni, ott már egyáltalán nem ilyenek.
Volt már ilyen élményetek? És ha igen, röviden leírnátok hogy mire számítottatok és helyette milyen volt?
Köszi előre is a válaszokat!
Találkoztam már mindegyik változattal, tehát semmi köze az ágyban való viselkedésnek a hétköznapokhoz.
Ahogy én sem tépem le az utcán a nők ruháit, de otthon másképp mennek a dolgok.
Én egy tanárnővel voltam így.
Ha ivott kijött belőle az állat!
"Kúrj seggbe" józalul soha nem kért ilyet másnap meg úgy csinált mintha nem emlékezne hogy ő kezdeményezte. Egyszer a fenekemet akarta megujjazni részegen szopás közben.
Amúgy hétköznapokban normál szex volt.
Bár a mélytorok az ment neki amit extrának lehet mondani. Hála istennek. 😇😇
Volt egy kolléganőm, aki introvertált volt, elhívtam egy üdítőre. Azt mondta, ne költsem a pénzem, menjek fel hozzá van süti és főz egy KV-ét. Hozzátartozik a történethez, 90-es évek, minimálbéren voltunk ami kb éhenhalásra volt elég. Úgyhogy egy KVzóban, kocsmában 1-1 üccsi és süti komoly érvágás lett volna.
Ahogy bezárult a lakás ajtaja egyre jobban feloldódott, kb. 15-20 perc múlva már az ölembe ülve smároltunk és pár perc múlva már kiverte.... másnap meló után megint felmentem hozzá, akkor már megdugtam.
Ritka és kivételes nő volt az ágyban.
Imtro vagyok, de nem mimóza, nyomi. Az ágyban pedig imádom nyomni.
30N hiperszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!