Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, voltatok már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, voltatok már olyan nővel, aki az a csendes, visszafogott típus, az ágyban viszont már nem ilyen és nagyon jó vele?

Figyelt kérdés

Ugye hallani néha ezt a sztereotípiát, hogy a visszafogottabb, csendesebb nők az ágyban sokkal jobbak tudnak lenni, ott már egyáltalán nem ilyenek.

Volt már ilyen élményetek? És ha igen, röviden leírnátok hogy mire számítottatok és helyette milyen volt?

Köszi előre is a válaszokat!

2022. dec. 29. 20:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen talàlkoztam pàr ilyennel
2023. jan. 21. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Találkoztam már mindegyik változattal, tehát semmi köze az ágyban való viselkedésnek a hétköznapokhoz.

Ahogy én sem tépem le az utcán a nők ruháit, de otthon másképp mennek a dolgok.

2023. aug. 4. 21:12
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Én sosem hittem ebben a sztereotípiában, és nem is igazán voltak nagy eltérések. Egyetlen egy esetben, a jelenlegi barátnőm nagyon csendes és visszahúzódó, a szexben pedig igencsak vadulósak tudunk lenni. De ezt is inkább a szerelem hozta ki belőlünk, nem más.
2023. aug. 5. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt. 15 éves volt a hölgy, szerény és visszafogott. De az ágyban egy állat vadmacska. Ennek már 30 éve
2023. aug. 20. 05:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt 1 csajom. Kicsit vonakodva jöttem vele össze. Inkább havernak tekintettem, mint csajomnak. Olyan kis szende szűz lélek volt. De az ágyban, az első alkalommal, úgy meglovagolt, hogy majdnem sokkot kaptam. És neki be lehetett dugni bárhova, mindet igényelte és élvezte is.
2023. aug. 20. 06:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen és szerencsére a feleségem
2024. jan. 5. 08:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Én egy tanárnővel voltam így.

Ha ivott kijött belőle az állat!

"Kúrj seggbe" józalul soha nem kért ilyet másnap meg úgy csinált mintha nem emlékezne hogy ő kezdeményezte. Egyszer a fenekemet akarta megujjazni részegen szopás közben.

Amúgy hétköznapokban normál szex volt.

Bár a mélytorok az ment neki amit extrának lehet mondani. Hála istennek. 😇😇

2024. jan. 6. 19:36
 18/20 sipekilaci ***** válasza:
100%
Igen, a jelenlegi párom ( hat éve az élettársam) amikor céges bulin megismerkedtünk személyesen (előtte telefonon, e-mailben volt kapcsolatunk) szolid, visszafogott volt. Rendkívül csinos, kedves, de nem kacér. Céges középvezető, kétgyermekes egyedülálló anya semmi feltűnő vagy különös. Ám amikor az ágyig eljutottunk kiderült, hogy egy szexéhes vámpír. Az évek során a többes szexelésig is eljutottunk, ebben a társaságban a legromlottabb ribi. (Na persze a másik kettőt sem kell félteni. De ez utóbbit csak a résztvevő hat-nyolc ember tudja.
2024. jan. 6. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kolléganőm, aki introvertált volt, elhívtam egy üdítőre. Azt mondta, ne költsem a pénzem, menjek fel hozzá van süti és főz egy KV-ét. Hozzátartozik a történethez, 90-es évek, minimálbéren voltunk ami kb éhenhalásra volt elég. Úgyhogy egy KVzóban, kocsmában 1-1 üccsi és süti komoly érvágás lett volna.

Ahogy bezárult a lakás ajtaja egyre jobban feloldódott, kb. 15-20 perc múlva már az ölembe ülve smároltunk és pár perc múlva már kiverte.... másnap meló után megint felmentem hozzá, akkor már megdugtam.

Ritka és kivételes nő volt az ágyban.

2024. jan. 7. 20:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Imtro vagyok, de nem mimóza, nyomi. Az ágyban pedig imádom nyomni.

30N hiperszex

aug. 20. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!