Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire kiábrándító a narancs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító a narancsbőr?

Figyelt kérdés
Felveszek egy nagyon szép, izgató fehérneműt, lenne rá esély hogy még így is narancsbőrt figyelné rajtam a párom? Nem vagyok túlsúlyos, csak egyszerűen ilyen a bőröm.
2022. dec. 29. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Nőként írom, hogy ha eljuttok odáig akkor nem fogja érdekelni egy apró szépséghiba.

Én is mindig idegeskedtem egy bizonyos hibám miatt és lám! Sosem volt belőle gond.

Nyugodj meg és ne gondold túl a dolgot.

2022. dec. 29. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem fogja érdekelni a narancsbőr, ez kb garantált.
2022. dec. 29. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Az a helyzet hogy az emberek nem figyelnek az apró részletekre, mindig a nagy egészet nézik. Narancsbőr, anyajegy, kis borosta, az a halvány heg egy régi műtétből, kipattogzott bőr, striák, az egyik mell nagyobb mint a másik vagy éppenséggel úgy látod hogy lóg...Garantálom hogy nem veszi észre senki ezeket a dolgokat, lényegében te vagy az egyetlen aki figyelmet fordít rájuk.

De csak azért, mert ha magunkra nézünk hajlamosabbak vagyunk az apró, "nemkívánatosnak" mondott részleteket látni csak, és nagyon ritkán vesszük észre a többi nagyon jó tulajdonságunkat.

2022. dec. 29. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Mutasd meg mennyire.
2022. dec. 29. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg olyan kanos lenne, hogy a bőröd milyensége érdekelné őt a legkevésbé.
2022. dec. 29. 18:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Próbálok nem idegeskedni miatta. 😊
2022. dec. 29. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
A nők 90%nak van, nem ettől fog kiábrándulni belőled senki
2022. dec. 29. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Ellenben az idegeskedésed , ha megjátszod magad az kiábrándítja rendesen.

Egy őszinte vidám csaj szinte mindegy milyen ezen a téren.

2022. dec. 29. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem tetszik, h kicsit olyan. :)
2022. dec. 29. 20:06
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Hidd el Drága mi Férfiak nem a börhibáitok nézzük :) van más néznivaló rajtatok ami eltereli minden másról:)
2022. dec. 29. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!