Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok idős nőket találni?
Figyelt kérdés
50-60+ osok érdekelnének kimondottan.
Szépen kedvesen, akik szeretik a szexet a náluk fiatalabb férfival?!
Én 35 éves vagyok és erre vágyom.
Ezek a tarskereso meg szexpartner kereső oldalak semmit nem érnek még elofizetes után sem.
Mindenhol kamu van csak.
Esetleg ötlet?
Köszönöm!
2022. dec. 29. 11:55
1/10 anonim válasza:
Gyógyfürdőkben, szanatóriumokban próbálkozz!
4/10 anonim válasza:
Templomban,piacon,nyugdijasklubban.
5/10 anonim válasza:
30-40es nem jó? Pedig baromi szexik. :D
6/10 anonim válasza:
Jók ám a harmincasok, igazi vadmacskák.. Jah, nem csaj vagyok..
7/10 anonim válasza:
Strand, gyógyfürdő jó erre a célra. Imádom én is az 55 feletti duci mamikákat.
9/10 anonim válasza:
A saját korosztályoddal flottul megy a dolog? Mármint az ismerkedés, csajozás? Mert ha az nem megy akkor a nálad idősebbek is kioffolnak. Attól hogy egy nő 10-20 évvel idősebb nálad még nem fog automatikusan igennel bólogatni mindenkire aki meg akarja dugni.
10/10 anonim válasza:
9.
"Mert ha az nem megy akkor a nálad idősebbek is kioffolnak."
Honnan vetted ezt a marhaságot?
Nekem mindig csak 20 évvel oregebbek irogatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!