Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csúnya nők ti hogy bírjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nők ti hogy bírjátok szex nélkül?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 08:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
5-ös, csak fél napra legyen elváltozás a testeden ami miatt "csúnyának" tartanak. Aki balesetet szenved, legyen nő vagy férfi már ne is szexeljen?Sosem voltam együtt ún bombázóval de csinos és esetleg általad "csúnyának" tartott nővel igen, és nem a külső határozza meg a szexualitást. Hallottam én már nem "csúnyát" is panaszkodni hogy senki nem akarja vagy kevesen megismerni, csak a skalpja kell...
2022. dec. 29. 11:35
 12/18 anonim ***** válasza:
5-ös, laporoszkópos heget elfogadsz még?
2022. dec. 29. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:

itt a csúnya gonosz 5

Félre értettetek de nagyon.

Nem az volt a kérdés hogy a torz emberek mit érdemelnek.

Ha tudnák segíteni nekik nem haboznék,soha nem bántanák meg senkit készakarva. Én is ronda pasi vagyok nem feltétlenül torz és nem laporoszkópos hegre gondolok torz alatt az nekem nem tűnik durvának sőt akinek ilyene van sokkal jobban nézhet ki nálam.

Én az átlagos rondaságról beszéltem nem tudom jobban kifejezni.

Nekem is tetszett már olyan nő akit mindenki más csúnyának tartott nem is értem miért tartották annak, itt is volt valami lista link ahol osztályozták a nőket és elvileg volt pasi lista is a lényeg hogy a legalsó sorból ahol elvileg a lista szerint nagyon rondák vannak onnan is tetszett valaki.

Arra akartam célozni hogy az átlagos rondasággal bíró nőknek mindig lesz esélyük szexre és kapcsolatra is bár az utóbbi nehezebben jön össze nekik.

Jah és honnan veszed hogy nekem mi a csúnya ha nagyon akarod tudni akkor talán ő mahiana roszallo nem kéne,bár a fene tudja ha kedves aranyos lenne korban hozzám illő lehet kellene.

Szóval mielőtt rám szakadna a nép harag nem bántani akartam csak leírtam hogy nincs ronda nő és aki dugni akar az fog is.

Egyébként a ronda pasik is szexelhetnek igen képzeled el nekünk is van esélyünk igaz hogy nekünk fizetni kell érte.

2022. dec. 29. 12:07
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Milyen világban élsz 5-ös, hogy "fizetni kell". Egyszerűen még nem találkoztál olyannal, aki feltétel nélkül szeret.
2022. dec. 29. 12:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14 nem is hiszem már hogy fogok olyannal találkozni

nehezen de elfogadom és örülök hogy vannak fizetős lányok bár nagyon rossz hogy nincs meg a lelki része de legalább olyan lányhoz járok már aki kedvel akit kedvelek lehet csak színészkedik de ha így van nagyon jól csinálja.

2022. dec. 29. 12:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Mitől csúnya egy csúnya nő kérdező?
2022. dec. 31. 13:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szép,mégis van szexuális életem.Igaz,odaadóbbnak kell lennem,már aki érti...
2023. jan. 24. 08:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs olyan, hogy csúnya nő.

Mindenkinek megvan a párja.

És a szép nők, és a helyes férfiak is nélkülözhetik a szexet vagy önként, vagy más okok miatt.

Innentől kezdve pedig ez a kérdés-számomra legalábbis-értelmezhetetlen.

2023. jan. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!