Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövérséges fétisek józan ésszel: aki magának és másnak sem akar ártani, hogyan élhető ez a mindennapokban?
Régóta különös fétiseim vannak:
-"kövérségfétis, hájfétis": nem egyszerűen csak tetszik a kövérebb női alkat, hanem "kattansásszerűen" nemi vágyat vált ki a teltség, hájasság a nőkön
-"hízásfétis": külön beindít, ha egy nő hízik, különösen, ha szándékosan hízókúrázik
-"feeder fétis": mozgat, hogy egy nő miattam hízzon, hogy segítsek ebben neki
-"feedee fétis": mozgat, hogy egy nő engem próbáljon felhizlalni.
Tudom: ezen vágyak jelentős része káros, ártalmas (főleg egészségileg, de pszichológiailag is), más része szürke zóna vagy ártalmatlan (önmagában az, hogy a hájasság jön be). Ezért folyamatosan józan ésszel felülbírálom.
Hosszú ideje (>10 év) élek stabil kapcsolatban, sem a párom, sem én nem vagyunk elhízva (BMI index szerint 25-27). Mindent tud ezekről a dolgaimról, és mindketten tudjuk, hogy korlátozni kell, nem lehet ész nélkül megélni ezeket. Egyes dolgokat muszáj elfojtani, más dolgokat lehet kis mértékben kicsatornázni. Próbálkozunk. Nem központi kérdés ez az életben, nem okoz nagy frusztrációt, de időről-időre felmerül. Feladat.
Kíváncsi vagyok, hogy mások - akinek hasonló vágyaik vannak, de józan ésszel is gondolkoznak - hogyan kezelik ezt az életben? Milyen módszereitek vannak? Milyen eredménnyel?
(Viszonylag sok ilyen kérdést láttam az oldalon, de nehéz megállapítani, hogy 1-2 ember írja ezeket, vagy akár több tucat. Ezek a vágyak szerintem nagyon ritkák, soha nem hallottam még senkiről a környezetemben. Persze vannak, akik csak simán a kövérebb nőked kedvelik, olyan van, de az én esetem azért ennél bonyolultabb.)
De más, külső vélemény is érdekel.
33/F
Sokáig nekem is a duci, sőt, a nagyon duci csajok jöttek be kizárólag. Eddig csak ilyen barátnőim voltak. A legutolsónak sajnos nárcisztikus személyiségzavara volt (persze erre csak utólag jöttem rá) - ciki vagy sem, de emberileg, érzelmileg, önbecsülésileg teljesen lenullázott.
Többek között elnyomta azt, hogy nekem tetszik és bejön hogy husis. Emiatt pedig annyi negatív csatolás alakult ki bennem, hogy konkrétan - így több mint egy év után, mire lelkileg helyretettem magam és új kapcsolatot keresnék - már nem jönnek be a duci csajok. (:
Szia,
A válaszok tartalma és eltérő stilisztika alapján én úgy becsülöm, hogy az elmúlt 1 évben
4-5 feedee lány/nő,
7-8 feedee férfi
2-3 feeder nő, és
4-5 feeder férfi (őket a legnehezebb megbecsülni)
volt aktív az oldalon, ennek tudható be a relatív sok kérdés.
Persze az anonimitás miatt lehet, hogy ez a szám jóval kevesebb, de akkor valakinek nagyon komoly pszichológiai problémái lehetnek.
Nagyon gyakori, hogy a semmiből jön egy kérdés, nem "ismerős" a felhasználó nyelvezete, de a hozzászólásokra, esetleg pü-re nem reagál, valószínű szégyellni a szituációt.
Figyelem az esetleges kulcsszavakat, néha egyébként kulcsszavak nélkül is szembejön 1-2 kapcsolódó kérdés.
Nagyon kicsi közösség ez, mivel ez nyilván egy nagyon egészségtelen, és emiatt elnyomott fétis.
Én is elnyomom teljesen, sportos vagyok, sokat adok magamra, a msportra, és hogy mit eszem. Néha sex közben eszembe jut, olyankor fantáziálok, és eljátszom, hogy 50kg-val nagyobb vagyok, a feleségem nem tud erről, de hullámzó, az utóbbi fél évben nagyon erős volt, előtte teljesen másra izgultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!