Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan kapcsolatod akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod akit csak úgy tartottál hogy legyen de ha volt jobb lehetőséged akkor felé se néztél?

Figyelt kérdés
Örülnék ha írnátok nemet illetve kort amikor ezt megcsináltátok.

2022. dec. 28. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Sosem volt még ilyen. Nem: nő, kor: 25.
2022. dec. 28. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem, ha ilyen kell, akkor csak szexpartner lenne

N

2022. dec. 28. 08:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Szexpartnerre is él a kérdés, hogy ott van úgy csinálsz mintha rá vágynál de ezt vele nem közlöd hogy igazából ő csak tartalék és ha van jobb akkor parkolópályára rakod.
2022. dec. 28. 08:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Illetve örülnék ha kicsit próbálnátok a másik szemszögéből is nézni, mert attól hogy ti valakire csak barátként néztek akivel néha flörtöltök még lehet a másik nem így éli meg.
2022. dec. 28. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak olyan volt, hogy szexkapcsolatnak indult, ő azt mondta párkapcsolatot szeretne, akkor megegyeztünk abban, de nekem ugyanúgy nem volt olyan fontos. Végülis kiderült neki sem, csak szeret hazudni meg több "barátnőt" tartani egyszerre. Ez volt az egyetlen kapcsolatom, amit nem vettem komolyan, és nem véletlenül.
2022. dec. 28. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan barátom, akivel már éreztem, hogy ennek vége van, már nincsenek érzelmek és nincs közös jövőnk, de még együtt maradtunk pár hónapig, mert kényelmes volt a megszokottban lenni. Nem kerestem új partnert, mert szerintem az nem tisztességes úgy, hogy valaki még azt hiszi, hogy Te vagy neki, de már Te keresed az újat. De ha véletlenül megismerkedtem volna valakivel, akkor valószínűleg már hamarabb szakítottam volna vele.
2022. dec. 28. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!