Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverzek vagy mázlisták. Láttatok már meg valakit meztelenül akit nem lett volna szabad?
Igen, minden este.
A szemben lévő 10 emeletesben a szomszéd lány minden este öltözik, vetkőzik stb.
Ég nála a villany, és se függöny, se redőny, semmi.
Érthetetlen, hogy ő ezt hogy hogy nemtudja, hogy így abszolút látni lehet mindent. 🤷♂️
15.
Igen, mert véletlenül meglátni, és kilesni valakit, az sokkal izgatóbb, mint az, ha csak úgy levetkőzik előtted.
A gyerek is azt szereti csinálni amit nem szabad, mert az sokkal izgalmasáabb.
Uszodában pár éve. Nyitom az öltözőkabin ajtaját, ki is nyílt és egy kb 50 éves nő több-kevesebb sikerrel a csupasz mellei elé tette az alkarját, alul bugyiban. Hangot nem hallottam előtte bentről, tehát nem kukkolni nyitottam be, az meg, h ő belülről nem zárta magára az ajtót nem az én hibám.
F/40
Nyari zaborba volt leseledes a haverokkal meg olyan volt hogy mostoha noverem lattam
Emlekezetbol ki is vertem ra
Epp nem tusolt pedig azt szokott hanem furdott es ezert nem hallottam hogy bent vannak es hab sem vokt a vizen en meg nagy lendulettel bementem es lattam a gyonyoru testet es olyan szogben fekudt a kadban hogy a pumcijara is jol ralattam
De persze kinos is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!