Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Perverzek vagy mázlisták....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverzek vagy mázlisták. Láttatok már meg valakit meztelenül akit nem lett volna szabad?

Figyelt kérdés

2022. dec. 26. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
jaaahj 10-es... hát az neki egy jó élmény volt :D és cseppet se égetett le sőt hírneved lett.. tudom hogy gondolkodnak a fiúk. A nők is tudják ezt de persze olyan zsengén megértem hogy rossz volt :/ te gúnynak vetted nem bóknak. megértem.
2022. dec. 27. 16:17
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Igen, minden este.

A szemben lévő 10 emeletesben a szomszéd lány minden este öltözik, vetkőzik stb.

Ég nála a villany, és se függöny, se redőny, semmi.

Érthetetlen, hogy ő ezt hogy hogy nemtudja, hogy így abszolút látni lehet mindent. 🤷‍♂️

2022. dec. 28. 01:22
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
erre nem szoktunk gondolni :D az is lehet kertesházból jött ;) itt én is kb kilógatom a pélót... fogom és öltözök.. nem gondolok arra hogy egy pervi néni kukkol :D
2022. dec. 28. 12:34
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
többek közt ez sokkal jobb.. meg nincs olyan zaj hogy még a gondolataim se halljam nemhogy alvás :D nagyobb terek... de kocsog szomszédok itt is vannak nyugi... reggel 5 kor karácsony másnap indítózza a krva ladáját -.- hogy robbanna fel vele együtt :D deee... hát boldog karit :)
2022. dec. 28. 12:36
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Igrn gyakran. Mivel szeretek leskelődni is. 26L
2022. dec. 28. 12:40
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

15.

Igen, mert véletlenül meglátni, és kilesni valakit, az sokkal izgatóbb, mint az, ha csak úgy levetkőzik előtted.

A gyerek is azt szereti csinálni amit nem szabad, mert az sokkal izgalmasáabb.

2022. dec. 28. 14:03
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
9. osztályban a tesitanárt
2023. jan. 18. 19:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Uszodában pár éve. Nyitom az öltözőkabin ajtaját, ki is nyílt és egy kb 50 éves nő több-kevesebb sikerrel a csupasz mellei elé tette az alkarját, alul bugyiban. Hangot nem hallottam előtte bentről, tehát nem kukkolni nyitottam be, az meg, h ő belülről nem zárta magára az ajtót nem az én hibám.

F/40

2023. jan. 20. 08:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Nyari zaborba volt leseledes a haverokkal meg olyan volt hogy mostoha noverem lattam

Emlekezetbol ki is vertem ra

Epp nem tusolt pedig azt szokott hanem furdott es ezert nem hallottam hogy bent vannak es hab sem vokt a vizen en meg nagy lendulettel bementem es lattam a gyonyoru testet es olyan szogben fekudt a kadban hogy a pumcijara is jol ralattam

De persze kinos is volt

2024. febr. 19. 15:46
 20/21 anonim ***** válasza:

17

az hogy sikerült? :)

2024. febr. 19. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!