Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg erre barátnőmet? Nagyon kínos lenne?
Nem nem nem
En a barátommal akkor is lefekszem ha megvan, de az hogy mensi kozbe oralidan kenyeztessen kizarva
Bizarr az biztos, de ülj le vele és kérdezd meg tőle. Ha nemet mond akkor ne erőltesd tovább.
Én személy szerint a csiklóizgatásig engedem olyankor, ha jól tud esni.
"Intim kelyhet használok, ha menstruálok nem érintkezik a vérrel orál közben a pasi..."
Az nem jó, pont a vér a lényeg.
Az intim kelyhessel egyet értek, úgy abszolute benne lennék. De volt már olyanra is példa, hogy egy sráccal szexeltem jó katona vérben is harcol alapon és elkezdte a puncim enni, pedig semmi tampon vagy kehely nem volt benn és elég erőteljesen véreztem. Engem nem zavart, mondjuk meglepődtem rajta.
Párodat azért kérdezd meg előtte, meg érdemes első körben egy közös zuhanyzás során próbálkozni, ha finnyásabb a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!