Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi volt a legkevesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a legkevesebb idő, ami a első találkozás és a szex között telt el?

Figyelt kérdés
Konkrét sztorik érdekelnének, kort és nemet is írjatok pls :)

2022. dec. 23. 22:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10-es. Rosszul gondolod.

De.

N65/F69

2022. dec. 24. 07:49
 12/21 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

2000-ben elég gyerekcipőben járt még az internet Mo-n,ebből gondoltam...

2022. dec. 24. 08:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Kb 1 perc
2022. dec. 24. 12:40
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

3 hónap. Szeretek biztosra menni és megismerni átfogóan a másikat mielőtt a szexig eljutunk.

Próbáltam egyéjszakást is egyszer. Ott egy fél óra után már a lakásán voltunk, de nem lett szex belőle.

Kor: 25, nem: nő.

2022. dec. 24. 19:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#12-es.

Informatikus mérnök vagyok. Már 1998-ban interneteztem.

A párom kórházi dolgozó. Náluk már akkor volt internet.

Ennyi.

N65/F69

2022. dec. 25. 13:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Kb. fél óra, míg hazasétáltunk a buszmegállótól. Azóta is vele élek.
2023. jan. 1. 16:57
 17/21 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedés a legidiótább megoldás a vilagon. Bárcsak 50 évvel ezelott élnénk, ahol nem nyomkodtak az emberek a vacak kutyu telefonjukat es ismerkedtek eloben...

Már vagy fél éve egy tini 52 éves holgy kuld magáról elég kirívó képeket, s mikor igazi találkáról van szó, meg is hívom furdobe, és hogy megszállunk egy szállóban éjjel. Folyamatosan kifogasokat keres,s utána még kerdezget,h milyen volt a szilveszterem merre jartam. Majd pedig szivecskés puszikat kuld.

Ne legyunk már tinik ilyen helyzetben... Miert mondja le az ottalvós szitut??

Az elso találkánk lenne. Mi a baj???

2023. jan. 1. 21:41
 18/21 anonim ***** válasza:

17-es át vagy b@szva rendesen.

Nem akar az szexet.

Vagy kamu profil,vagy nem mer lépni,mert férjes,de ápolgatja a lelkét,hogy ez lúzer teszi neki a szépet.

Hívd fel,beszélj vele,mert garantáltan punci nélkül maradsz.

2023. jan. 1. 22:00
 19/21 anonim válasza:
24%
Régen egy cégnél melóztam fel mondtam rám írt egy csaj onnan nem nagyon dumáltunk bas’ni akart ez kb 2 óra után meg történt meg is du’tam kérdeztem mennyi pali val volt mondta hogy 10 el és ő maga mondta hogy egyik se tudta így meg b’szni ez után sokszor volt olyan hogy keltem fel kopognak néztem is nagyokat hogy ki a fas’om az ki nyitom ott volt a gádzsi belök a nő a kecóba erre le húzza a nadrágom és bekapta az előtérbe be tettem neki akkor is utána már szerelmet vallott nekem én meg nem akartam semmit tőle fullon el kezdett zaklatni a csajszi mondtam neki hogy ez az utolsó amikkor beteszem neki utoljára , még utána zaklatott aztán nagy nehezen le állt 🤣 de még voltak érdekes dolgok utána párszor véletlen össze futottunk plázába ott is bekapta a wc be és ehhez hasonlók vonaton is amikkor épp arra járt amerre én szóval ja de már hála istenek nem találkozok vele
2023. jan. 13. 09:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Ezt melyik kisgatyádban álmodtad? Mert hogy ez kamu az is tuti fix.

2023. jan. 13. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!