Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, amikor menstruáltok, szoktátok a barátotokat kényeztetni, akár csak kézzel, vagy ilyenkor semmit nem?
Nyilván ha épp rosszul vagyok, akkor teljesen hanyagoljuk a szexet. (Pont olyan módon, mintha egyikünk beteg volna.)
Amúgy kézzel vagy szájjal szoktam kielégíteni ilyenkor, de az sem ritka, hogy teszünk egy törölközőt magunk alá, és szexelünk.
Nálam jellemzően 2 nap marad ki, mikor erősebb. Amúgy ugyanúgy szexelünk, mint egyébként.
Abban a két napban a pasi vérmérsékletétől függően vagy van valami, vagy nincs. Volt aki simán bírta, vállrándítással letudta a dolgot. A másik meg jött boci szemekkel, hogy "Ugye, akkor...?" Van akinél meg egyszer így, máskor úgy.
Az esetek 90%-ban nem szoktam nemet mondani a pasinak és mivel úgy a legegyszerűbb (pasinak legizgatóbb, ennek megfelelően a leggyorsabb...), így le szoktam szopni őket.
Ez addig működik így, amíg minden rendben van a kapcsolatban. Ha épp összevesztünk valamin, vagy a kapcsolat a végét járja már nem rohanok a kedvében járni. Ami fura, mert dugni ilyenkor is szoktunk. (már ha kicsit összezördültünk vagy ilyenek)
Amikor épp nem vagyok a halálomon azokon a napokon, akkor én baromira kívánós vagyok.. Úgyhogy mi meg szoktuk oldani úgy, hogy én őt kézzel és szájjal kényeztetem, ő pedig csak kézzel, de van benn egy tampon (csak a csiklót ingerli). Az orgazmus amúgy is jó fájdalomcsillapító :)
Szextampont is próbáltuk de baromi nehéz kivenni, így inkább hanyagoljuk.
31N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!