Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfojtott vágyaink?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfojtott vágyaink?

Figyelt kérdés
Vannak olyan vágyaid, amiket nem tudtál még megélni életed során? Ha igen, mi ennek az oka? Mi kellene hozzá, hogy beteljesüljön? Kort, nemet is írjatok.

2022. dec. 23. 16:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a sima szex, az anál, a másik kielégítése orálisan, BDSM-től sem zárkóznék el. Már mióta érdekelnek ezek! És azért nem történt egyik sem, mert olyan erősebb, tartósabb, acélosabb vágyam van, hogy szerelemben, a párommal szeretném csinálni ezeket a dolgokat. Párom nincsen, neten nem ismerkedek, élőben pedig egyelőre csak egy vén kecske ajánlotta, hogy ha elhagyná az asszonyt, megkeres (először találkoztunk, akkor voltam 15, ő 50+, de próbálkozni szabad, ugye xd), a volt osztálytársam, aki rajtam kívül a többi nyolc lányra is ráírt, hátha valamelyikünknél összejön, és a postán egy idősebb férfi feltűnően sokat mondta nekem a nőtlen, 24(?) éves, friss diplomás informatikus fiát, akinek kiemelten jelenleg nincsen barátnője (erről az úrról sem tudom, hogy kicsoda, de fura és aranyos volt, hogy kerítőt akart játszani, noha én akkor voltam 16-17 körül, és fiatalabbnak néztem ki mindig is a koromnál a babaarcom miatt).

Biztos jó dolog a szexuális öröm, sőt szükséglet (és igen erőteljes szükséglet), de én tartom magam, hogy csak a párommal szeretném az erotikát szép színkavalkádban megélni.

21/L

2022. dec. 23. 18:19
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
11.: de nyugtass meg, hogy azért orgazmusod szokott lenni rendszeresen.
2022. dec. 23. 18:23
 13/19 anonim ***** válasza:
12-es: Nem tudlak megnyugtatni. Amikor nem menstruálok vagy lesz elegem, hogy nem tudok kielégülni maszturbálástól, akkor napi 1-2x vagy többször magamhoz nyúlok (általában), ha csak egy tapiért is. Mindegy, hogy percekig vagy egy órán át csinálom, nem tudok elélvezni, és nem érzem magam sosem kielégültnek, ami maszti után igencsak idegőrlő, hogy lent nem menne tovább, mert érzékeny, de a kielégülés, elégedettség szikrája sem lobban fel.
2022. dec. 23. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Szép gondolat, viszont mind evvel csupán annyi a probléma, hogy ez 99,99%-ban majd akkor üti fel nálad a fejét, mikor a nagy Ő-vel leszel kapcsolatban.

2022. dec. 23. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:

11.: (12. vagyok)

Akkor ezt valóban időszerű lenne rábízni valakire aki nagy magabiztossággal fog hozzá. Mi a gond a pasikkal akik manapság vannak körülötted?

2022. dec. 23. 22:49
 16/19 anonim ***** válasza:

15-ös: Ráérek, nem sietek. Akkor se lenne semmi, ha szűzen halnék meg.

Nincsen gond a pasikkal, mert nincsenek körülöttem. Csak anno az iskolában volt 2-3 fiú osztálytársam, de velük annyiból állt a kommunikáció, hogy mondtam, semmi baj, amikor hülyültek és mivel mögöttük ültem, amikor ők elhajoltak engem talált el szünetben többször is valami. Korábban szakmaiban a harmadik év végére fiú sem maradt az osztályban. Manapság apámon kívül egyáltalán nem szoktam férfiakkal beszélni, kivéve ha a házban lakók rutinos köszöntése számít, noha az is ritkán történik, mert ritkán találkozunk, és igazából nem is vagyok benne biztos, hogy a házban lakik vagy látogató.

2022. dec. 23. 23:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Nemi elfolytott vágyak vannak csak, és azért nem éltem még meg, mert az egyik fajtákat nem volt kivel, a masik fajták meg nem tettszettek az annli páromnak 😅

Mi kéne hozzá, hogy beteljesüljön? Hm.. Szerintem a legrövidebb válasz az az, hogy egy normális, kíváncsi de odafigyelő partner :D

2022. dec. 24. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:
@16, Ha interneten nem ismerkedsz, de nem is vagy olyan társaságban ahol találkozol új emberekkel, úgy nehéz lesz, hacsak persze nem vagy egy bomba szépség, mert akkor tapadnának rád ismeretlenül is. Egy kapcsolat sosem egy oldalról alakul ki, neked is kell valamennyi erőfeszítést tenned hogy észrevegyenek és meg merjenek közelíteni. De amúgy nagyon szép gondolat amit írtál, én 17-20 évesen sokszor voltam olyan helyzetben hogy fixen megkaphattam volna lányokat, de valahogy nekem nem ment. Csak az első kapcsolatommal, ami 20 évesen a semmiből alakult ki. :)
2022. dec. 25. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Senki nem engedte a popsinyalást, vagy azt hogy egy nap többször is kinyalhassam, a lábfétisem sem tudtam kiélni.

Az oka az, hogy nem volt senki aki engedte volna😅

De még bármi lehet, annak ellenére, hogy szingli vagyok, még hosszú az élet :)

2024. ápr. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!