Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfojtott vágyaink?
Érdekes a sima szex, az anál, a másik kielégítése orálisan, BDSM-től sem zárkóznék el. Már mióta érdekelnek ezek! És azért nem történt egyik sem, mert olyan erősebb, tartósabb, acélosabb vágyam van, hogy szerelemben, a párommal szeretném csinálni ezeket a dolgokat. Párom nincsen, neten nem ismerkedek, élőben pedig egyelőre csak egy vén kecske ajánlotta, hogy ha elhagyná az asszonyt, megkeres (először találkoztunk, akkor voltam 15, ő 50+, de próbálkozni szabad, ugye xd), a volt osztálytársam, aki rajtam kívül a többi nyolc lányra is ráírt, hátha valamelyikünknél összejön, és a postán egy idősebb férfi feltűnően sokat mondta nekem a nőtlen, 24(?) éves, friss diplomás informatikus fiát, akinek kiemelten jelenleg nincsen barátnője (erről az úrról sem tudom, hogy kicsoda, de fura és aranyos volt, hogy kerítőt akart játszani, noha én akkor voltam 16-17 körül, és fiatalabbnak néztem ki mindig is a koromnál a babaarcom miatt).
Biztos jó dolog a szexuális öröm, sőt szükséglet (és igen erőteljes szükséglet), de én tartom magam, hogy csak a párommal szeretném az erotikát szép színkavalkádban megélni.
21/L
Szép gondolat, viszont mind evvel csupán annyi a probléma, hogy ez 99,99%-ban majd akkor üti fel nálad a fejét, mikor a nagy Ő-vel leszel kapcsolatban.
11.: (12. vagyok)
Akkor ezt valóban időszerű lenne rábízni valakire aki nagy magabiztossággal fog hozzá. Mi a gond a pasikkal akik manapság vannak körülötted?
15-ös: Ráérek, nem sietek. Akkor se lenne semmi, ha szűzen halnék meg.
Nincsen gond a pasikkal, mert nincsenek körülöttem. Csak anno az iskolában volt 2-3 fiú osztálytársam, de velük annyiból állt a kommunikáció, hogy mondtam, semmi baj, amikor hülyültek és mivel mögöttük ültem, amikor ők elhajoltak engem talált el szünetben többször is valami. Korábban szakmaiban a harmadik év végére fiú sem maradt az osztályban. Manapság apámon kívül egyáltalán nem szoktam férfiakkal beszélni, kivéve ha a házban lakók rutinos köszöntése számít, noha az is ritkán történik, mert ritkán találkozunk, és igazából nem is vagyok benne biztos, hogy a házban lakik vagy látogató.
Nemi elfolytott vágyak vannak csak, és azért nem éltem még meg, mert az egyik fajtákat nem volt kivel, a masik fajták meg nem tettszettek az annli páromnak 😅
Mi kéne hozzá, hogy beteljesüljön? Hm.. Szerintem a legrövidebb válasz az az, hogy egy normális, kíváncsi de odafigyelő partner :D
Senki nem engedte a popsinyalást, vagy azt hogy egy nap többször is kinyalhassam, a lábfétisem sem tudtam kiélni.
Az oka az, hogy nem volt senki aki engedte volna😅
De még bármi lehet, annak ellenére, hogy szingli vagyok, még hosszú az élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!