Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen kreatív fogást díjaznátok szex előtt?
Figyelt kérdés
Fel akarom dobni a szexuális életemet a párommal, ezért holnap este azzal szeretném meglepni, hogy beöltözök Batman-nek míg ő benn a fürdőszobában tesz-vesz, és mikor bejön a hálóba futok előtte pár kört a szobában a Batman-jelmezben (mintha repülnék) és aztán a Batman köppenyt levetve, immár teljesen meztelen azt mondom neki, hogy "Batman! Gotham city legbátrabb férfija vajon képes lesz-e meghódítani eme gyönyörű hölgy vagináját?" majd üvöltő tigrisként rávetem magam.
Na, ez hatna rátok? 46/F
2022. dec. 22. 20:34
12/18 anonim válasza:
Szeretem Batmant és szeretem a szerepjátékokat, de ez így egyszerűen nevetséges és siralmas lenne; egyszóval teljesen vágyölő.
13/18 anonim válasza:
Hatása az biztos lenne...Vagy nevetnék-kínomban, vagy megszólalni/mozdulni sem tudnék a döbbenettől. Vagy ezek felváltva :D
16/18 anonim válasza:
Szarrá röhögném magam. XD
NA amúgy mi lett a vége?
17/18 anonim válasza:
Ez olyan gyenge, hogy rá se kell oltani.
18/18 anonim válasza:
Persze, hogy hatna, főleg ha azt szeretnéd, hogy röhögő görcsöt kapjak. XD Ez marha jó...
Viszont nem indulnék be tőle, az biztos. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!