Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn előfordult már, hogy szexeltetek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán lehet ott?2022. dec. 22. 14:41
2/32 A kérdező kommentje:
1
Hol sikerült elbújni? 🤔
2022. dec. 22. 14:44
3/32 anonim válasza:
Igen. Távolabbi rokon esküvője, erdős vidéki helyszín, már késő éjszaka volt, a buli közben kimentünk egy kicsit sétálni, levegőzni a párommal.
Kicsit mélyebbre mentünk az erdőben, hogyha esetleg kijön valaki cigizni, akkor ne lásson minket és ott. Nyilván erdő volt és sötét, úgyhogy nem volt nagy romantika, de állva, előre hajolva, szoknyát felhúzva simán tudtunk szexelni.
5/32 anonim válasza:
Nem pont az esküvőn. Esküvő után mikor meg volt az igen, haza kellett vinnem kocsival az egyik ismerősömet hogy átöltözzön meg elhozzon virágokat. Hazavittem és náluk szexeltünk. Tök jót szexeltünk míg a férje ott piált már a lakodalomban.
7/32 anonim válasza:
8/32 anonim válasza:
Igen, és nagy élmény volt. Akkor még szabad voltam, nem voltam nős, egy vidéki rokon esküvőjén voltunk. Az esküvő felénél egy koszorús lány, akivel többször táncoltam, mondta, hogy át szeretne öltözni, vigyem haza őhozzájuk. Mivel nem ittam, szívesen elvittem, egyébként gyönyörű lány volt.Elmentünk hozzájuk, kérte, hogy húzzam le a ruháján a cippzárt, egyértelmű volt, hogy miért hívott, ott állt előttem szexis alsókban, csókolóztunk, aztán ágyba húzott, és nem ellenkeztem. Azt sem tudom, védekezett-e, de egy óriásit szexeltünk.Érdekes, hogy vissza mentünk a lagziba, és utána már másokkal táncolt. Régen volt, de soha nem felejtem el. Lehet, hogy van egy titkos gyermekem.
9/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk koszorúslány ruhában is izgató lehet, egy gyors numera... 🙂
2022. dec. 22. 15:29
10/32 anonim válasza:
igen, kastélyban volt, erdővel, bementünk erdőbe
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!