Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen esetben is a szebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben is a szebb arcbőrű lány lenne a nyerő?

Figyelt kérdés

Van két csaj.

Az egyik 172cm, vékony, hosszú lábak, egyenes, mell fölé érő szőkésbarna haj, mindig csinosan öltözködik (szoknya, ruhák), ápolt, gyakran van valamilyen frizurája, egyszóval amolyan “csinibaba”, azt leszámítva, hogy helyenként pattanásos a bőre, helyenként pedig hámlik, mert ekcémás és ugyan kezelteti, de még nem járt sikerrel. A bőrhibáit elfedi sminkkel. A vonásai szépek (szem, ajkak, arc szimmetriája)

A másik lány.

Kb 165cm magas, vékony ő is? egyszerűbb, nem figyel annyira az öltözködésére, sokszor nem csinál frizurát, csak összecsapja kontyba a nem frissen mosott haját, szemüveges, viszont az arcbőre makulátlan szép, szintén előnyös vonásokkal.

Melyiket választanàtok?

Azért írtam ki a kérdést, mert az első leírás engem takar. Mindent megteszek, hogy nőies legyek. Amolyan csinibaba külsőm van, mindaddig, amíg 5 méternél távolabbról figyelnek és nem látják a sminken átütő bőrhibáimat.

Van a másik lány, akit leírtam. Ezzel a csajjal “csalt” meg az a srác, akivel alakulni kezdett valami köztünk. Tényleg nem látok más okot, minthogy ennyire fontos a natúr szép bőr. Mert attól, hogy “csinibaba” vagyok, én is vicces vagyok, kedves, és törődő. Biztos nem a személyiségemmel volt a baj. Úgy érzem, hogy azért cserélt le a srác, mert annak a másik lánynak smink nélkül is szép a bőre. Nagyképűen hangzik, de ezt leszámítva sokkal nőiesebb jelenség vagyok. (Most majd jöhetnek a kommentek, hogy a nagyképűségem miatt hagyott ott.)

Ez a bőr dolog ennyire sokat számítana?

Hiába igényes, csinos, jó alakú egy lány, ha bőrbetegség van az arcán-amit mellesleg kezelni próbál-akkor már nem kell?:(

22/L

2022. dec. 22. 03:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Csak mondjuk lemondhatta volna, hogy ne menjek el... ez megalázó volt.
2022. dec. 22. 09:45
 22/28 anonim ***** válasza:

Tényleg ennyi konklúziót tudnék mondani, hogy ne magadban keresd a hibát. Ha a másik lány jobban is bejött neki, nem gondolom, hogy a bőröd miatt van, hanem szimplán tényleg sokaknak ez a preferenciája. De preferenciától függetlenül nem így kellene kezelnie ezeket a dolgokat, eléggé gáz a részéről ez az egész. Szóval ne magadban keresd a hibát, csak lépj tovább, keress valaki normálisat, akinek bejössz és nem ilyen katyvasz a kapcsolati élete.

Az persze jó dolog, ha kezelni akarod a problémáidat, ehhez sok sikert és kitartást kívánok, kellemetlen dolog az ekcéma, főleg arcon. Nekem ott nem nagyon van szerencsére, de tudom, hogy nehéz bánni vele.

És én nem gondolom azt, hogy az egyszerűbb, kicsit fiúsabb lány jobb a nőies nőknél, és fordítva sem gondolom, egyszerűen más mind a kettő és egyén függő, hogy kinek melyik típus áll közelebb a lelkéhez, ezt remélem így te is el tudod fogadni. Azt meg jól teszed, hogy te nem változol mások kedvéért, ha így érzed jól magad és olyan stílust követsz ami közel áll hozzád.

2022. dec. 22. 09:47
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszi! Igaz, valóban nehéz bánni vele... amennyi dokit, meg kezelést én már próbáltam.

Csak a nyári levegő és a napfény segít rajta.

Hát ez van, ezzel kell élnem.

Változni nem akarok, annyira nem viselt meg a dolog. :)

2022. dec. 22. 09:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Annyira nem viselt meg a dolog? Ahhoz képest nemcsak egy hosszú kérdést írtál róla, hanem konkrétan 3 oldal óta itt vergődsz. Ez van, lépj tovább, majd találsz kast, biztos te is utasítottál már vissza valakit, mert inkább mást választottál helyette.
2022. dec. 22. 09:57
 25/28 A kérdező kommentje:

Bizony, utasítottam vissza. De elvből, azonnal.

Nem pedig hetekig bolondítottam, csókolóztam vele, majd hirtelen bemutattam neki mást.

2022. dec. 22. 10:00
 26/28 anonim ***** válasza:
Ja akkor bocsi, ha tényleg nem volt ilyen. Szerintem a legtöbbünknek volt már ilyen, hogy két valakivel kezdünk el ismerkedni aztán választani kell, azért gondoltam. Szerintem nincs ezzel baj, csak akkor téged érzékenyen érintett, mert új volt neked a szituáció. Majd lesz más:)
2022. dec. 22. 10:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy te csinibabának nevezed magad azért mert szoknyát hordasz meg mert nem hordod kontyban a hajad lehet, a masik lány még lehet szebb nálad.. tudod nem csak szoknyában, magassarkuban, meg frissen mosott kiengedett hajjal lehet nőies egy nő
2022. dec. 23. 03:54
 28/28 anonim ***** válasza:

Mi a gond ezzel?Én is több szálon futok,mint a Dallas.

Kisunokám több vasat kell egyszerre a tűzben tartani!-Ezt mondta öregapám is.

2022. dec. 23. 10:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!