Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen esetben is a szebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben is a szebb arcbőrű lány lenne a nyerő?

Figyelt kérdés

Van két csaj.

Az egyik 172cm, vékony, hosszú lábak, egyenes, mell fölé érő szőkésbarna haj, mindig csinosan öltözködik (szoknya, ruhák), ápolt, gyakran van valamilyen frizurája, egyszóval amolyan “csinibaba”, azt leszámítva, hogy helyenként pattanásos a bőre, helyenként pedig hámlik, mert ekcémás és ugyan kezelteti, de még nem járt sikerrel. A bőrhibáit elfedi sminkkel. A vonásai szépek (szem, ajkak, arc szimmetriája)

A másik lány.

Kb 165cm magas, vékony ő is? egyszerűbb, nem figyel annyira az öltözködésére, sokszor nem csinál frizurát, csak összecsapja kontyba a nem frissen mosott haját, szemüveges, viszont az arcbőre makulátlan szép, szintén előnyös vonásokkal.

Melyiket választanàtok?

Azért írtam ki a kérdést, mert az első leírás engem takar. Mindent megteszek, hogy nőies legyek. Amolyan csinibaba külsőm van, mindaddig, amíg 5 méternél távolabbról figyelnek és nem látják a sminken átütő bőrhibáimat.

Van a másik lány, akit leírtam. Ezzel a csajjal “csalt” meg az a srác, akivel alakulni kezdett valami köztünk. Tényleg nem látok más okot, minthogy ennyire fontos a natúr szép bőr. Mert attól, hogy “csinibaba” vagyok, én is vicces vagyok, kedves, és törődő. Biztos nem a személyiségemmel volt a baj. Úgy érzem, hogy azért cserélt le a srác, mert annak a másik lánynak smink nélkül is szép a bőre. Nagyképűen hangzik, de ezt leszámítva sokkal nőiesebb jelenség vagyok. (Most majd jöhetnek a kommentek, hogy a nagyképűségem miatt hagyott ott.)

Ez a bőr dolog ennyire sokat számítana?

Hiába igényes, csinos, jó alakú egy lány, ha bőrbetegség van az arcán-amit mellesleg kezelni próbál-akkor már nem kell?:(

22/L

2022. dec. 22. 03:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekem bejön a kérdező, már csak a magasság miatt is (én is 2 m vagyok).

Nem lehet, hogy azért választotta a kiszemelted a másik lányt, mert mialatt veled csak alakult még a dolog, a másik aláfeküdt és döngettek egy mocskosul nagyot?

2022. dec. 22. 08:23
 12/28 anonim ***** válasza:

Nem csalt meg, hisz nincs is párod. Szabad ember azzal fekszik le,akivel akar. Az már más kérdés, hogy ez mennyire etikus, ha veled tényleg ismerkedett, de ezt nem a mi tisztünk eldönteni, ahogy azt sem,ismerkedtetek-e egyáltalán, vagy csak többet láttál valamibe.

A lényegi részre is válaszolva, nekem nem nagyképűnek tűnsz a leírásod alapján, hanem inkább önbizalomhiányosnak, savanyúnak, aki nem meri élvezni az életet és másokat fúr állandóan, akik viszont merik. Élmények a legszebb éveid, ne azzal töltsd őket hogy próbálsz külsőleg nőieskedni, mert nem ettől leszel vonzó, nagyon nem.

2022. dec. 22. 09:07
 13/28 A kérdező kommentje:

Nem fúrok másokat, le is írtam, hogy a másik lánynak is előnyös vonásai vannak, csak “nem ad annyit magára”. Az nem fúrás, hanem tény.

Persze, van akinek ez jön be... biztos.

Én meg “nőcisen” érzem jól magamat. Nem kizárólag a pasik kedvéért csinálom és nem is önbizalom boost-ból, vagy kompenzációból. Egyszerűen szeretem a csinos ruhákat, csinos lenni.

A ‘páros’ dologra válaszolva, nem, nem volt a párom, de hetek óta ismerkedtünk és volt köztünk egy kis smárolás is. Majd egy meccsén (kosaras a pasi) amit elmentem megnézni, egy másik lány jelent meg vele és még be is mutatott neki. :S és nem csak a barátja, kézenfogva jöttek! Ráadásul ismerem a másik csajt, mert egy egyetemre jártunk.

2022. dec. 22. 09:29
 14/28 anonim ***** válasza:
Elég gáz az egész ne haragudj :D
2022. dec. 22. 09:34
 15/28 A kérdező kommentje:
Mármint én? Vagy a pasi? Vagy a szituáció?
2022. dec. 22. 09:37
 16/28 anonim ***** válasza:
Inkább a szituáció, mert lehet hogy amikor veled smárolt, már akkor is volt ez a nő neki és ő csalta meg veled ilyen téren, eléggé komplikáltnak tűnik és bonyolultnak, de nem is akarnék ilyenbe belefolyni :D
2022. dec. 22. 09:38
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem volt meg neki. Szerintem. Vagy nem tudom, de az fix, hogy nem csak én láttam bele, mert hetekig éjjel-nappal chateltünk, találkozgattunk, meg volt smárolás is. Több nem!
2022. dec. 22. 09:40
 18/28 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy végülis van egy férfiakkal szembeni kialakul kép.

Én nem szűkíteném le az arcbőrre azt a kérdést.

Nem tudhatod hogy mik játszottak abban szerepet hogy mást választott.Nem vagyunk egyformák.A te jó tulajdonsagid jellemed lehet másnak nem annyira megfelelő,míg a szerinted nem előnyös lehet neki jobban megfelelő.

2022. dec. 22. 09:41
 19/28 A kérdező kommentje:
De elhívott a meccsére. Ha már meglett volna neki ez a lány, akkor miért tette volna? Gondolom ő sem hül ye, hogy ezzel maga alatt vágja a fát. A smár-egyben az utolsó randi és a meccs között egy hét telt el. Gondolom akkor szedte össze a másikat. Vagy párhuzamosan kettővel ismerkedett.
2022. dec. 22. 09:42
 20/28 anonim ***** válasza:
Valószínűleg két lánnyal ismerkedett, aztán az egyikkel komolyabbra fordult a dolog, azért is mutatta be neked. Innentől már gondolom téged nem fog hülyíteni, szerintem ez tök rendben van, ilyet mindkét nem szokott csinálni és mindenkinek szíve joga. Ha most még mindig flörtölne és csókolózna veled is, az már nem lenne rendben, de gondolom erről szó sincs.
2022. dec. 22. 09:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!