Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi miért törődik annyit a kinézetével teljesen céltalanul?
Meleg vagyok és azt látom, hogy a legjobban kinéző férfiak vehetők a legkevésbé a szexre. Ők azok, akiket nemhogy nem lehet felkérni szexre, mert kiakadnak, hanem még az is zavarja őket, ha a társaságukban szexről van szó. A buszon egy nőt nem hajlandók megtekinteni és ha egy férfi rájuk néz, máris arrébb ülnek.
Nem egészen értem őket. Mert azt hinné az ember, hogy azért akarnak jól kinézni, hogy sok nőnek tetsszenek, és sok nővel szexelhessenek. De pont az ellentétjei ennek, szoronganak tőle, ha tetszene másoknak.
Vagy szimplán akkora értéknek tartja a testét, hogy ingyen megnézni egyenesen lopásnak minősül? Ezt is el tudom képzelni. A Mona Lisát se ingyen nézegetheti az ember.
Melegként miért a hetero rovatban kérdezed? 😂
Ha hetero pasit stírolsz melegként azt zavarni fogja akár jól néz ki a fickó, akár nem.
Ja és aki könnyen ismerkedik, bármikor tud partner szerezni az nem beszél róla állandóan mert inkább csinálja.
De épp ez a kérdésem, hogy ha nem kérik fel őket szexre a nők, akkor minek bajlódnak a jól kinézéssel? Minek borotválja valaki a felsőtestét a strandra, ha úgyse fogja egy nő se leszopni őt a strand wc-jében?
Igen, valójában még ha egy nő le is akarná szopni őt a strand wc-jében azt se engedné. Szóval akkor mi értelme készülni a nyári megjelenésre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!