Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nőre, h nem ugranak rá a pasik, vgy hogy nem erőszakolják meg, vgy bármi? Elég bátor a nő....
Teljesen meztelenül ünnepelt egy nő, Argentínában, írja az origo, s videó is készült róla. [link]
Komolyam felmerül bennem, h egy kicsit sem fél a nő, h raugrik pár kanos faszi?
volt egy összeállítás az ünnepség balfaxságairól :) volt ott örömében a falnak gördeszkázótól kezdve a vízbe esőkig sok minden.
keringett a neten a video, de már nem tudom. ha beleütközök, belinkelem.
azoknak a kamionosoknak sztem annyi. azért az argentin mentő más ám, ne európaihoz viszonyíts. eleve 2 óra mire megérkezik normál esetben is, és a felszereltsége olyan, mint nálunk egy snassz betegszállító. mondhatni, sok mindent ne várjon az ember attól se. az emberek inkább maguk szokták vinni a beteget a korházba kocsival, de mostanában ott meg orvos nincs. szóval ...
szóval mások a körülmények. pont nemrég volt egy nagy tűz pl, naná minden leégett és a tűzoltók kb 50-60 percre rá jöttek, és állítólag ez is nagyon gyors, mivel náluk nincs oylan hivatásos tűzoltóság mint nálunk, csak önkéntesek, és tűzesetnél elkezdik összeszedni egymást otthonról, munkahelyről, és úgy indulnak a tűzhöz ... ahol én laktam, pl egy pizzázó volt a "tűzoltóság", oda jött a hívás, ott parkoltak előtte az ajándékba kapott rozzant tűzoltóautók, aztán a pizzasütő tulaj kezdte el összetelefonálni a többieket, aki ráér, jöjjön.
gondolhatod, mi lesz abból általában. szóval ez csak 1 példa, más világ. és még így is, Latin-Amerikán belül az egyik legfejlettebb ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!