Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen nőre, h nem ugranak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nőre, h nem ugranak rá a pasik, vgy hogy nem erőszakolják meg, vgy bármi? Elég bátor a nő....

Figyelt kérdés

Teljesen meztelenül ünnepelt egy nő, Argentínában, írja az origo, s videó is készült róla. [link]

Komolyam felmerül bennem, h egy kicsit sem fél a nő, h raugrik pár kanos faszi?

2022. dec. 21. 16:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

volt egy összeállítás az ünnepség balfaxságairól :) volt ott örömében a falnak gördeszkázótól kezdve a vízbe esőkig sok minden.

keringett a neten a video, de már nem tudom. ha beleütközök, belinkelem.

azoknak a kamionosoknak sztem annyi. azért az argentin mentő más ám, ne európaihoz viszonyíts. eleve 2 óra mire megérkezik normál esetben is, és a felszereltsége olyan, mint nálunk egy snassz betegszállító. mondhatni, sok mindent ne várjon az ember attól se. az emberek inkább maguk szokták vinni a beteget a korházba kocsival, de mostanában ott meg orvos nincs. szóval ...

szóval mások a körülmények. pont nemrég volt egy nagy tűz pl, naná minden leégett és a tűzoltók kb 50-60 percre rá jöttek, és állítólag ez is nagyon gyors, mivel náluk nincs oylan hivatásos tűzoltóság mint nálunk, csak önkéntesek, és tűzesetnél elkezdik összeszedni egymást otthonról, munkahelyről, és úgy indulnak a tűzhöz ... ahol én laktam, pl egy pizzázó volt a "tűzoltóság", oda jött a hívás, ott parkoltak előtte az ajándékba kapott rozzant tűzoltóautók, aztán a pizzasütő tulaj kezdte el összetelefonálni a többieket, aki ráér, jöjjön.

gondolhatod, mi lesz abból általában. szóval ez csak 1 példa, más világ. és még így is, Latin-Amerikán belül az egyik legfejlettebb ország.

2022. dec. 26. 11:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Te jóisten. Nem semmi amit írsz. Az igen. Ezeket nem is tudtam. Nagyon köszönöm a választ. Ma is tanultam, új dolgokat a világról 😊.
2022. dec. 26. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!