Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy az anális szex kedvelői eléggé igénytelen emberek és nem zavarja őket a fekália?
Leszögezem, én nem próbáltam, nem is szeretném.
De ez hülyeség. Nem igénytelen emberek. Miért lennének? Csak annyi hogy tisztában vannak vele hogy ott előfordulhat ennek a lehetősége. Ha valamit oda dugsz, ezt vállalod. Attól nem igénytelen.
N
Nem vagyok egy csúcs lány, de igénytelennek nem tartom magam. Azért, mert engedem az anált megfelelő előkészületek mellett... sosem volt még baleset.
Pedig tudom, hegy ettől függetlenül benne lehet a pakliban.
Szerintem ez egy kifejezetten provokatív kérdés.
Nem gondolom, hogy attól, ha valaki kedveli az anális szexet, igénytelen lenne.
Benne van a pakliban, igen, de akinek ez kizáró ok, az nem kalandozik a hátsó bejáratnál/ban, ennyi az egész.
Ugyanúgy akit zavar hogy homok megy a puncijába, az nem szerelmeskedik tengerparton, vagy ha félsz hogy hangyák másznak a pólód alá, akkor nem fogsz a réten a fűbe fekve szexelni. Attól nem igénytelen valaki, ha nem zavarja ha "koszos" lesz, akármit is jelentsen a "kosz".
Ismertem egy srácot, ő a saját spermájától undorodott. Akkor az ő szemében mindenki igénytelen, akit nem zavar ha végigfolyik rajta a cucc?
Nem, nem igénytelenek! (Én gumikesztyűt húzattam fel a párommal és úgy engedtem, hogy izgassa a végbélnyílásomat.)
Talán ha lesz legközelebbi alkalom, még a szájmaszkra is rábeszélem, hogy ne kelljen neki belélegezni büdöset.
Gondolkodom azon, hogy máj- illetve epetisztó teakeverék fogyasztása javasolt, ha szeretném, hogy újra hátulról okozzon élvezetet nekem.
Már pedig hátgerinc-, derék és popsicentrikus vagyok a szexben - nő létemre!
Bízom benne, hogy a rothadás szag minél kevésbé lesz észrevehető, illetve szelídül a bűz.
Nem igénytelenek, csak tisztában vannak vele, hogy ha a popsiba megy a fasz, akkor lehetnek balesetek.
Ha ilyen történik, lemossák, es mehet tovább...
Mi rendszeresen(kb.havi 1-2x) csináljuk.Csak akkor nem,ha pl.hasmenése van vmitől.Akkor szól,hogy most nem lehet.
Egyébként tiszta az.Néha előfordul kisebb baleset,ha elkap a hév,és bedurvulunk,és tövig nyomom neki.(Elég jó méretem van.)
De amúgy sosincs gond.
Ja és lehet azt jól csinálni,a párom imádja.43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!