Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól látom, hogy az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy az anális szex kedvelői eléggé igénytelen emberek és nem zavarja őket a fekália?

Figyelt kérdés
Homo/hetero vonalon egyaránt.
2022. dec. 20. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Leszögezem, én nem próbáltam, nem is szeretném.

De ez hülyeség. Nem igénytelen emberek. Miért lennének? Csak annyi hogy tisztában vannak vele hogy ott előfordulhat ennek a lehetősége. Ha valamit oda dugsz, ezt vállalod. Attól nem igénytelen.

N

2022. dec. 20. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagyok egy csúcs lány, de igénytelennek nem tartom magam. Azért, mert engedem az anált megfelelő előkészületek mellett... sosem volt még baleset.

Pedig tudom, hegy ettől függetlenül benne lehet a pakliban.

2022. dec. 20. 21:05
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez egy kifejezetten provokatív kérdés.

Nem gondolom, hogy attól, ha valaki kedveli az anális szexet, igénytelen lenne.

Benne van a pakliban, igen, de akinek ez kizáró ok, az nem kalandozik a hátsó bejáratnál/ban, ennyi az egész.

Ugyanúgy akit zavar hogy homok megy a puncijába, az nem szerelmeskedik tengerparton, vagy ha félsz hogy hangyák másznak a pólód alá, akkor nem fogsz a réten a fűbe fekve szexelni. Attól nem igénytelen valaki, ha nem zavarja ha "koszos" lesz, akármit is jelentsen a "kosz".

Ismertem egy srácot, ő a saját spermájától undorodott. Akkor az ő szemében mindenki igénytelen, akit nem zavar ha végigfolyik rajta a cucc?

2022. dec. 20. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Az igénytelenség és az anális szexhez való hozzáállás nem függ össze. Én próbáltam, összvissz kétszer. Nem hozott nekem túl nagy extrát, úgyhogy nem csináljuk. Viszont, megfelelő előkészítés mellett, nem volt semmiféle baleset. Aki rendszeresen csinálja, nyilván tisztában van azzal is, hogy találkozhat olyasmivel nos, ami azon a kijáraton távozik. Ettől még nem lesz valaki igénytelen.
2022. dec. 20. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Zuhany... akit meg zavarja hogy azé' nem habos süteményt tárolnak ott az ne akarjon análozni.
2022. dec. 21. 01:37
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom hogy sikerült ilyen következtetést levonni de gratulálok hozzá 😅
2022. dec. 21. 05:41
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem igénytelenek! (Én gumikesztyűt húzattam fel a párommal és úgy engedtem, hogy izgassa a végbélnyílásomat.)

Talán ha lesz legközelebbi alkalom, még a szájmaszkra is rábeszélem, hogy ne kelljen neki belélegezni büdöset.

Gondolkodom azon, hogy máj- illetve epetisztó teakeverék fogyasztása javasolt, ha szeretném, hogy újra hátulról okozzon élvezetet nekem.

Már pedig hátgerinc-, derék és popsicentrikus vagyok a szexben - nő létemre!

Bízom benne, hogy a rothadás szag minél kevésbé lesz észrevehető, illetve szelídül a bűz.

2022. dec. 21. 05:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy magatok ismeritek be, hogy jó, lehet ott lesz a szar, de hát ez benne van, nincs azzal gond.😂😂😂😂
2022. dec. 21. 06:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem igénytelenek, csak tisztában vannak vele, hogy ha a popsiba megy a fasz, akkor lehetnek balesetek.

Ha ilyen történik, lemossák, es mehet tovább...

2022. dec. 21. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi rendszeresen(kb.havi 1-2x) csináljuk.Csak akkor nem,ha pl.hasmenése van vmitől.Akkor szól,hogy most nem lehet.

Egyébként tiszta az.Néha előfordul kisebb baleset,ha elkap a hév,és bedurvulunk,és tövig nyomom neki.(Elég jó méretem van.)

De amúgy sosincs gond.

Ja és lehet azt jól csinálni,a párom imádja.43F

2022. dec. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!