Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori 20 év felett szűznek lenni?
Én is az vagyok, szerintem nem gáz sosem, nem gáz várni az igazira :)
22F
Sajnos nem túl gyakori. Egyszerűen mindenki muszájnak érzi már 12 évesen terpeszteni aztán 20 évesen mentálisan összeomlik mert minden pasi hülye. Pedig egyszerűen csak az volt a baj hogy gyerekekkel d-gott muszájból hogy ne fogják ki.
Én 27 évesen vesztettem el. Túlsúlyos voltam ezért nem nyitottam senki felé. Nem akartam hogy lássák a nagy hasam/combom és a kicsi mellem.... Aztán belépett az életembe egy 32 éves Férfi akinek kvázi azonnal odaadtam magam... Azóta házasok vagyunk és gyerekünk is van.
30N
Sajnos talán 10-20 százalékos aránya van.
Sokan túl korán kezdik...
Gyakoribb mint pl a 22.
Aki ugyanis most 22 az már ebben a "digitális világban" nőtt fel és 14 évesen már a fél suli átment rajta.
Aki pedig most pl 26 az 14 évesen még GYEREK volt. Nem félt gyereknek lenni, lehetett gyerek.
Aki most 22 az 16 évesen már vagy 40 buliban volt.
Aki most 26 az 16 évesen ment el talán a 3-4. bulijába...
Nyilván ez is személyiség függő, minden kornak megvannak a saját r-bancai, de hamarabb fogsz egy szűz 26 évest találni mint egy szűz 22 évest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!