Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak van joga ahhoz egy párkapcsolatban, hogy azt mondja, 1 hónapig nem akar szexuális életet élni lelki okok miatt?
Amolyan spirituális megtisztulás lenne ez az 1 hónap. Sok meditációval telne, az internet minimálisra lenne csökkentve, pszichológiai olvasmányok és előadások lennének fogyasztva. Lehet, utazás is lenne a hegyekbe, ahol csendben el lehetne vonulni.
1 hónap után minden visszaállna a régi kérekvágásba.
Nyilván van joga, bár, hogyha eddig nem volt rá jellemző, hogy ennyire spiri lenne, kérdés, hogy a barátnő ezt hogy fogja fogadni. És nem azért, mert ne lenne joga hozzá, hanem, hogy milyen folyamatok vannak benne... Ha az én párom kezdene spirituális megtisztulasról magyarázni, én speciel megijednék és elgondolkoznék, hogy tényleg összeillünk- e.
(Ha régi és eddig is kifejezett érdeklődés volt, tárgytalan, bár akkor nem született volna meg a kérdés.)
Így van. A barátnő is dönthet erről, hogy marad-e vagy sem. Ha menni akar, természetesen nem lesz megállítva.
Mindenkinek joga van hülyenek lenni, mindenkinek joga van keresni olyan embert aki nem ennyire ostoba.
Engem mérhetetlenül kiábrándítana, ha valaki spirituálisan meg akarna tisztulni..
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Vagyis en kicsit meglepodnek, ha a baratom ilyet kerne, de 1 honap nem sok ido.
Meg hat nyilvan nagyban fugg a te baratnodtol. Ha te nagyon spiritualis vagy o meg egyaltalan nem akkor lehet ez nem fog mukodni. De ha csak egy kis megertes es szeretet vagy egy kis spiritualitas is szorult bele, akkor nem lesz baj.
Igazából nem vagyok olyan nagyon spirituális, csak az embernek szerintem szüksége lehet egy kis megújulásra, hogy kiszakadjon a mindennapokból.
Az önfegyelmet gyakorolni kell, és szerintem 30 nap szex nélkül jó kis szellemi edzés.
Van joga, de felesleges.
És csak feszkót szül, szintén feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!