Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, hogy szoktátok kényeztetn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogy szoktátok kényeztetni a melleitek?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 16:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Sehogy.
2023. ápr. 7. 08:45
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Magamnak nem szoktam, ha van partnerem akkor o masszirozza, markolassza, csok, megnyalja stb. de a bimboimat hagyja beken.
2023. ápr. 7. 21:25
 13/24 anonim ***** válasza:
30%
Mennyi frigid, érzéketlen nő, te jó ég! Élmény lehet veletek a szex. 🤣
2023. ápr. 8. 06:51
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Én imádom, ha izgatják a mellem. Csak sajnálom, kicsi és igazából így emiatt nem tudom beleélni magam, mert úgy érzem, hogy a pasinak az nem jó vagy semmilyen érzés…
2023. ápr. 15. 00:38
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Ne sajnáld hogy kicsi, azt is nagyon sokan szeretik, köztük én is.
2023. ápr. 15. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy. Nem erogén zóna számomra
2023. ápr. 16. 01:12
 17/24 anonim ***** válasza:
5%
De sok idiótának nem erogén zóna a mellbimbója. Még jó, hogy az én párom tudja élvezni.
2023. máj. 3. 14:37
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én magamnak sehogy, a páromat viszont rendszeresen szoptatom, ezt nagyon szeretjük.
2023. máj. 3. 18:31
 19/24 anonim ***** válasza:
66%

Nem idióta, és nem frigid az, akinek nem jó érzés a mell bármilyen jellegű kényeztetése. De nyugodtan mondogassátok ezt mások előtt, így tudni fogják mennyire ostobák vagytok…

Elárulok egy titkot! Minden ember más és más. Az egyik szereti az anált, a másik nem. Az egyik szereti az orált, a másik nem. Az egyik szereti a spenótot, a másik nem.

A te szegénységi bizonyítványod, ha nem vagy képes felfogni, hogy minden embernek más az ízlése, vágyai.

A kérdésre válaszolnék: sehogy sem kényeztetem a mellem. Azt se szeretem, ha más fogdossa, gyömöszöli, vagy bármit csinál vele. Nekem kellemetlen, gyakran fájdalmas az ilyesmi

2023. máj. 15. 16:02
 20/24 anonim ***** válasza:
40%
#19 Nem akartam senkit megsérteni, de számomra az a nő, akinek nem érhetek hozzá a melléhez, taszító. Az első próbálkozás után kénytelen lennék vele szakítani. Sajnálom, ha nem voltam elég érthető.
2023. máj. 22. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!