Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ti szoktatok kiadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti szoktatok kiadni hangokat mielőtt elmennétek vagy míg kényeztetnek titeket?

Figyelt kérdés

Én is srác vagyok, de még sosem volt arra késztetésem hogy bármi hangot (hangosabb levegővételen kívül) kiadjak. Megjátszani feleslegesnek tartom.

Párom elég hangos szokott lenni, ami nekem nagyon tetszik és szex után sűrűn megjegyzi hogy mennyire jó lenne ha én is tudnék zsigerből hangot adni az élvezetnek 😄

A férfiak képesek ilyenre egyáltalán? Vagy csak nekem nem jön?

Ha nektek sikerül, milyen pózban? Mivel lehet rásegíteni?

25f

2022. nov. 28. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt nálam jön magtól is, de ha párommal vagyok teljesen elmerülök az érzésben és picit rájátszok az elején, csak egy nagyon picit, onnantól meg már megszokom és jön magátóm amit a párom nagyon is értékel (ami miatt megint csak jobban élvezem és jobban jönnek a hangok és így tovább...)
2022. nov. 28. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogom vissza magam nyögök remegek feszülök már csak orálnál is
2022. nov. 28. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2022. nov. 28. 11:44
 4/7 manly ***** válasza:
Én nem adok ki hangokat.
2022. nov. 28. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Elélvezés közben szoktam hangokat kiadni.
2022. nov. 28. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Én bégetek, néha ugatok, csaholok, vagy röfögök.

Esetleg eldúdolom a Star Wars nyitózenéjét.

2022. nov. 28. 14:40
 7/7 Rex Hunter ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem szoktam visszafogni magam! Mindig adok hangokat, mégha nem is olyan túl hangosat! Szerintem teljesen rendben van a dolog!
2022. nov. 29. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!