Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 26 évesen szűzek lenni nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen szűzek lenni nagyon kellemetlen? Mit szólnak ehhez a lányok?

Figyelt kérdés

Mindig is tudtam hogy nem leszek népszerű a lányoknál, de azért ezt nem gondoltam volna hogy ennyi idősen is még szűz leszek.

Régebben sokat próbálkoztam és sosem viszonozta senki sem az érdeklődést. Mostanra már kicsit feladtam.

Ha megismernék egy lányt akkor lehet ebből gázos helyzet hogy még tapasztalatlan vagyok?

2022. dec. 17. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, de alapvetően ez olyan dolog amit nem kell reklámozni, hogy tapasztalatlan vagy és még nem volt kapcsolatod. Ha szóba kerül akkor persze mond el az igazad de, ha valakivel már túl vagy a megismerkedésen és szimpatikus vagy számára akkor biztos nem lesz ezzel problémája.
2022. dec. 17. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
tedd belém N
2022. dec. 17. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
(Bocs, hogy férfiként válaszoltam, de kb ennyi a lényeg.)
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi idős férfitól azért elvárnék némi tapasztalatot. Nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy pár év múlva rá döbben, hogy ő nem élte még ki magát, más nővel is szeretne lenni.
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem kizáró ok, legalábbis nálam nem. De egyet kell, hogy értsek a #4-es válaszolóval.
2022. dec. 17. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagy vele egyedül, még én se voltam nővel.

22/F

2022. dec. 17. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
attól megváltozik a helyzet, hogy ezt naponta megkérdezed?
2022. dec. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!