Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itteni szexuális tartalmú, vagy ismerkedős beszélgetéseidet, egyedülállóként, szoktad törölni?
Figyelt kérdés
Rendszeresen törli a korábbi üzeneteit. Mekkora esély van, hogy valóban egyedülálló?2022. dec. 17. 07:17
12/18 anonim válasza:
Én szingli pasi vagyok,s nem törlöm,csak ha már sok van!
Szivesen ismerkedem,beszélgetek akár házas nökkel is,ha rám írtok priviben!
13/18 anonim válasza:
Én is egyedülálló vagyok, és törlöm egy idő után az üziket, ha nem fontosak.
14/18 anonim válasza:
évekkel ezelőtt ismerkedtem itt utoljára, az összes üzenet megvan, ahogy mondani szokás, "enni nem kér", olvasni nem szoktam őket, más meg úgyse lép be ide
15/18 anonim válasza:
nem tudom hogy a kérdező kérdezte vagy sem, de nem vagyok férjnél, érdekes is lenne így hetero srácként :D
16/18 A kérdező kommentje:
Senkinek nem írtam.
2022. dec. 17. 21:08
17/18 anonim válasza:
Felesleges asszonyt nem érdekli kivel miröl itkálok
18/18 anonim válasza:
Biztos érdekelné a párom az itteni levelezésem, de nem törlöm. Nem rá tartozik, elég sok szakító bizonyíték lenne a kíváncsiságom és szárny nyitogatásom kapcsán.
Sok nemfontos levelet őrzök, már csak visszaazonosítás miatt is. Ha valaki ismeretlenül rám ír, visszatudom nézni hány féle bemutatkozás kapcsán ismerem már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!