Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők, akik annyira szeretnek szopni, hogy elég nekik csak az?
Figyelt kérdés
Nagyon régen voltam sajnos szájjal kielégítve, és rengeteget fantáziálok már ezen, ezért érdekelne a dolog. 33f2022. dec. 16. 13:37
11/18 anonim válasza:
Pedig amit szeretnél, hogy valaki csak úgy szopjon le, tipikusan a rosszlányok műfaja.
12/18 A kérdező kommentje:
Félreérthető voltam. Természetesen egy baráti kapcsolatot szeretnék, de ha többre kerülne a sor, ennyit tudnék max vállalni.
2022. dec. 16. 14:26
13/18 anonim válasza:
Létezik, de kicsi az esélye, hogy így megfeleljen neki a dolog.
14/18 anonim válasza:
A kérdésed nem úgy hangzik, mintha barátot keresnél.
17/18 anonim válasza:
Igen van olyan nő aki sokkal hamarabb benne van egy franciában mint a dugásban. Ettől még ugyanaz lesz a követelmény nála is mint a többi nőnél: szimpátia, bizalom, vonzódás, vágy. Nem répáznak le csak úgy egy füttyentésre bárkit csak aki szimpi nekik.
18/18 anonim válasza:
Én alapból szeretek szopni, van amikor csak leszopom a páromat, úgy, hogy más nem történik, de nem mindig van ilyen hangulatom, legtöbbször azért többre vágyom. :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!