Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb férfiak. Mennyire tartjátok még kívánatosnak 50 körüli és +-os feleségeteket?
Figyelt kérdés
Hány éve vagytok együtt?2022. dec. 15. 15:05
11/16 anonim válasza:
9-es, ez így van! Az én feleségem is inkább anya szerepben van. Mégsem bántanám soha meg egy szóval sem. Igaz, hogy felszedett vagy 25 kilót, de nála jobb, kedvesebb asszonyt keresve se találnék. A vágy elmúlt, ez tény, ezt nem lehet tagadni, nyilván érzi ő is. Én mégis kitartok mellette, nem lépek félre, vagy hagyom el, kedves vagyok és segítőkész.
13/16 anonim válasza:
Nincs feleségem, de tudnak nagyon kivánatosak lenni. Várom jelentkezését😜
14/16 anonim válasza:
Én vonzónak és kívánatosnak tartom még 27 év házasság után is! Én sem lettem macsóbb az évek során, az én külsőmben is van kivetnivaló.
15/16 anonim válasza:
13 éve vagyunk együtt. Ugyanolyan csinos ,sőt még jobban kívánom illetve kívánnám. Ez a sors legnagyobb tréfája velem. Mivel 46 éves korában elkezdődött nála a változó kor így a szex szóba sem kerülhet. Már évek óta csak az emlékekből élek. Nekem elhihetitek ennél nagyobb kínzás nem sok létezik. Az elváláson gondolkodom mert nem lehet élni úgy , hogy van mellettetek egy csinos és kívánatos nő aki nem mellesleg a párotok és tudatában vagytok, hogy soha nem érhetek hozzá.
16/16 anonim válasza:
A szomszédom felesége kb annyi idős, mint az enyém, 40-es. De az annyira jó csaj, hogy szétnyalnám mindenét. Az enyém közelíti a 100 kilót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!