Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is izgatóak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is izgatóak a szilikonmellű nők?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Pl. Ő, érte elég nagy áldozatot is tudnék hozni, csakhogy a magaménak tudjam...

Nagy, feszes ciciket preferálom és eléggé imponáló, amikor egy hölgy szerint is szexibb és magabiztosabb lesz a szilikonciciktől. Továbbá a nagy méret ellenére is feszes, formásak a mellei. Engem külön lázba hoz a kidomborodása a cicinek a mellkasából főleg ha az illető normál vagy inkább kis testsúllyal bír.

Természetesen hiába a szép külső és szép cicik ha belül üres az illető, evidens, hogy nagyon fontos a belső tulajdonságok is.

Mit gondoltok elfogult lennék vagy megvan ennek a rétegnek is a maga rajongótábora és vélekednek így vagy hasonlóan jó páran.

2022. dec. 15. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
47%

optikailag szepek, de amikor oda jutsz, hogy a kezedbe veszed rajossz, hogy olyan termeszetellenesen kemenyek, mintha egy ferfi mellet fogdosnad. nagyoknak nagyok, de semmi jatekossag nincs bennuk.

a felesegemnek az van, 2x500cc, elotte se volt kicsi, de a gyerekek utan ugy dontott, megcsinaltatja. valahol kar volt, az eredeti sokkal jobb volt.

az egyetlen, ami mellette szol, hogy ugymond nemileg visszanyerte az onbizalmat a melleivel kapcsolatban, de nekem annyira nem jon be.

2023. júl. 11. 07:36
 52/67 anonim ***** válasza:
#51 csoda hogy visszanyerte az önbizalmàt úgy hogy neked nem tetszik nem gyanús? 😄 Lehet màs viszont kedveli 😂
2023. júl. 11. 08:40
 53/67 anonim ***** válasza:
58%

52: arrol mar hallottal, hogy ezt a nok alapvetoen maguknak csinaljak?:D

de ha valaki mas kezelgeti, egeszsegere, csak szoljon, hogy en mar ne nyirjam a fuvet, ha mas focizik rajta :DD

2023. júl. 11. 09:05
 54/67 anonim ***** válasza:
#53 én azt hittem h 90%-ban a pasik miatt
2023. júl. 11. 09:28
 55/67 anonim ***** válasza:
48%

54: akkor kerdezd meg oket :)

a legtobb no ezeket a szepeszeti beavatkozast (mukorom, muhaj, muszempilla, mu mell) sajat maga miatt csinalja, a ferfiakat baromira nem erdekli egyik sem, sot, nagy reszet visszataszitonak talaljuk.

2023. júl. 11. 09:41
 56/67 anonim ***** válasza:
55 persze de azért kva sok férfi bantalmazza a nőket azzal hogy nincs melle…..
2023. júl. 11. 09:55
 57/67 anonim ***** válasza:
55: nem tudom, nem vagyok kismellu no, de en, mint nagymell parti ferfi soha nem bantalmaztam senkit a mellei miatt.
2023. júl. 11. 10:06
 58/67 anonim ***** válasza:
57 hat én meg sajnos olyan szerencsétlen vagyok hogy vonzom a narci faxokat és többször szóltak már be…
2023. júl. 11. 10:16
 59/67 anonim ***** válasza:
Jó lehet maguk miatt csináljàk de azért mert kellemetlen nekik hogy a deszka mellet nem tudjàk a pasi szàjàba adni..
2023. júl. 11. 10:29
 60/67 anonim ***** válasza:
57: jah, a narcisztikusok :) hat azokat kerulni kell. de ezen a helyzeten a szilikonmell sem segit
2023. júl. 11. 10:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!