Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is izgatóak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is izgatóak a szilikonmellű nők?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Pl. Ő, érte elég nagy áldozatot is tudnék hozni, csakhogy a magaménak tudjam...

Nagy, feszes ciciket preferálom és eléggé imponáló, amikor egy hölgy szerint is szexibb és magabiztosabb lesz a szilikonciciktől. Továbbá a nagy méret ellenére is feszes, formásak a mellei. Engem külön lázba hoz a kidomborodása a cicinek a mellkasából főleg ha az illető normál vagy inkább kis testsúllyal bír.

Természetesen hiába a szép külső és szép cicik ha belül üres az illető, evidens, hogy nagyon fontos a belső tulajdonságok is.

Mit gondoltok elfogult lennék vagy megvan ennek a rétegnek is a maga rajongótábora és vélekednek így vagy hasonlóan jó páran.

2022. dec. 15. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
89%
#10 ezzel én is egyetértek.
2022. dec. 15. 14:55
 12/67 anonim ***** válasza:
73%

Úgy feszül a mellén a bőr, mintha mindjárt szétszakadna.

Bizonyos IQ felett nem erre gerjednek a pasik.

2022. dec. 15. 15:01
 13/67 anonim ***** válasza:
87%

Alapvetően a természetes melleket preferálom, de izgatóak tudnak lenni a szép, kerek szilikoncsöcsök is, ha igényesen vannak megcsinálva, mint pl. Tegan James cicijei

[link]

2022. dec. 15. 15:05
 14/67 anonim ***** válasza:
26%

12

Mi köze az iq-nak a szexuális vágyakhoz? :) Szerintem azt se tudod, mi az az iq.

2022. dec. 15. 15:06
 15/67 anonim ***** válasza:
74%

Értelmes, tanult férfiakkal szoktam ismerkedni és egyik se szereti a szilikoncsöcsöket🤣Az ilyen emberek inkább a természetes szépséget preferálják. Lufimellű nőket inkább maffiózó szerű fazonokkal lehet látni. Azok meg gondolom sejted, mennyire lehetnek okosak.

2022. dec. 15. 15:10
 16/67 anonim ***** válasza:
60%

#15 tehát a tanult ember szerinted odavan a "spániel füle" tipusú mellekért is? :D :D

Engem amúgy nem érdekel mekkora, lehet A-s kosár is amíg feszes! :)

2022. dec. 15. 15:17
 17/67 anonim ***** válasza:
81%

#16 még szerencse, hogy nem minden nőnek spániel fülű a melle, akinek nem szilikon🤣

Nekem feszes kerek B kosaras és nincs az a pénz, hogy ilyen lufit csináltassak belőlük. Vannak amúgy szép műmellek is, csak ezek a linkeltek borzalmasak. De kinek mi.

2022. dec. 15. 15:27
 18/67 anonim ***** válasza:
70%

#17 senki sem kérte hogy csináltass ilyen lufit.

az álláspontomat meg fentebb megtalálod ezekről, kis ügyességgle megtalálod melyik az én véleményem.

2022. dec. 15. 15:30
 19/67 NTBS ***** válasza:
100%
A szépen formált mell lehet izgató, de nem volt még hozzá szerencsém.
2022. dec. 15. 15:40
 20/67 anonim ***** válasza:
30%

Nekem tetszik, mekkora orgiákat lehetne rendezni ezzel a nővel te jó ég...:)))

Mellek esetében lehet kicsi, nagy, mű vagy igazi a lényeg, h ne lógjon és legyen formája.

F/26

2022. dec. 15. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!