Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is izgatóak a szilikonmellű nők?
Pl. Ő, érte elég nagy áldozatot is tudnék hozni, csakhogy a magaménak tudjam...
Nagy, feszes ciciket preferálom és eléggé imponáló, amikor egy hölgy szerint is szexibb és magabiztosabb lesz a szilikonciciktől. Továbbá a nagy méret ellenére is feszes, formásak a mellei. Engem külön lázba hoz a kidomborodása a cicinek a mellkasából főleg ha az illető normál vagy inkább kis testsúllyal bír.
Természetesen hiába a szép külső és szép cicik ha belül üres az illető, evidens, hogy nagyon fontos a belső tulajdonságok is.
Mit gondoltok elfogult lennék vagy megvan ennek a rétegnek is a maga rajongótábora és vélekednek így vagy hasonlóan jó páran.
Úgy feszül a mellén a bőr, mintha mindjárt szétszakadna.
Bizonyos IQ felett nem erre gerjednek a pasik.
Alapvetően a természetes melleket preferálom, de izgatóak tudnak lenni a szép, kerek szilikoncsöcsök is, ha igényesen vannak megcsinálva, mint pl. Tegan James cicijei
12
Mi köze az iq-nak a szexuális vágyakhoz? :) Szerintem azt se tudod, mi az az iq.
Értelmes, tanult férfiakkal szoktam ismerkedni és egyik se szereti a szilikoncsöcsöket🤣Az ilyen emberek inkább a természetes szépséget preferálják. Lufimellű nőket inkább maffiózó szerű fazonokkal lehet látni. Azok meg gondolom sejted, mennyire lehetnek okosak.
#15 tehát a tanult ember szerinted odavan a "spániel füle" tipusú mellekért is? :D :D
Engem amúgy nem érdekel mekkora, lehet A-s kosár is amíg feszes! :)
#16 még szerencse, hogy nem minden nőnek spániel fülű a melle, akinek nem szilikon🤣
Nekem feszes kerek B kosaras és nincs az a pénz, hogy ilyen lufit csináltassak belőlük. Vannak amúgy szép műmellek is, csak ezek a linkeltek borzalmasak. De kinek mi.
#17 senki sem kérte hogy csináltass ilyen lufit.
az álláspontomat meg fentebb megtalálod ezekről, kis ügyességgle megtalálod melyik az én véleményem.
Nekem tetszik, mekkora orgiákat lehetne rendezni ezzel a nővel te jó ég...:)))
Mellek esetében lehet kicsi, nagy, mű vagy igazi a lényeg, h ne lógjon és legyen formája.
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!